Lugn och skön Söndag och glöm ej rabattkod

Reklam för Me and my Boo Boo

Gokväll vänner!

Soffhörnet, kolla på Robinson och lite Söndagsblues. Har känt mig lite hängig och trött idag, lite ångest i bröstet och så. Jaja, så är det. ”Har haft en vara snäll mot sig själv dag” idag, är man en HSP person får man dra lite i handbromsen emellanåt.

Sen eftermiddag idag så sa Tony att nu är det dags att bara komma lite utanför dörren. Nog för att vi var på vår promenad, men nu behövde vi komma ut och andas lite luft och lyfta bort lite ångest ur bröstet.

Vi tog en liten tur förbi hamnen bara för att se lugnet och kika lite på båtarna som står där. Tänk, snart är det full fart här bland båtarna.

Bryggan och tysthet, så skönt att bara stå där och titta ut över vattnet. När jag känner att jag är låg och slutkörd i själen så försöker jag alltid ha något på huvudet när jag är ute och rör mig. Vi högkänsliga tar ju in mycket intryck och energi med våra huvuden, när man är lite sliten så är tipset att ha något på huvudet och skydda det. Testa vetja, det funkar verkligen.

Det blev en mysig promenad på kvällskvisten. Än så länge lite urrigt dock men så småningom kommer det värmas upp och bli uthärdligt här ute.

Mer då? Jo men just ja! Jag tipsade ju er om rabattkoden på ljuvliga Me and my Boo Boo häromdagen. Rabattkoden NINA20 ger 20% rabatt på ett helt köp. Missa för bövelen inte det!

Kolla in dessa handsmycken, älskar verkligen mitt. Varje gång jag har det så frågar någon något om det. Du hittar det HÄR. Ett jättesött med hjärta finns också, HÄR. Du kan också beställa efter egna önskemål.

Måste också tipsa om dessa ”Hoops”. Ja men snygga perfekra örhängen som alltid kan sitta i. Använder mina massor på vardagarna

Koden NINA ger dig 20% rabatt fram t.o.m imorgon Måndag kl 00.00. De 50 första får en gåva på köpet.

Nu klipper mina ögon här så nu ska jag nog dra på mig en filt och be om lite fotpill. Hoppas ni får en fin start på veckan!

Kram Nina

32
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Img 4785.jpg

Nästa inlägg

Mysig Valborg och jag har en ny man

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x