ANNONS

Mysig Valborg och jag har en ny man

Hej finisar!

Kom hem från vår dagliga promenad för ett tag sen. Har nu tagit plats i soffan under en filt med myskläder på.

Känner mig lite urrig och frusen och rätt sliten, nu ska jag tänka återhämtning. HSP-person som jag är så behöver jag återhämtning när det varit en hektisk period och mycket som hänt. Vad livet har underlättat sedan jag lärde mig det här om mig själv. Jag vet när jag behöver återhämtning numera och försöker så ofta jag kan lyssna på när den känslan kommer. Ni är många som skriver till och känner igen er när jag skriver om det.

Valborgsmässoafton började vi med frukost på hotellet. Så lyxigt att komma till färdigt och att få välja och vraka. Jag älskar ju frukost så galet mycket. Tony brukar skratta åt mig och mina frukostcravings.

Efter frukosten drog vi och handlade allt till kvällen. Sen hem och duka bordet och förbereda maten.

Bestick HÄR (världens bästa pris) // Tallrikar HÄR // Vinglas HÄR (dricker allt ur dessa, skumpa/cola zero/havremjölk) // Dricksglas HÄR (bra pris om man köper 6 st) // Ljuslyktor IKEA // Servetter HÄR // Servettringar H&M Home // Liten vas ICA Maxi

Våra nya stolar från Mio HÄR, jag är sååå nöjd! Så sköna att sitta i en hel kväll, så snygga och smidiga. Tar inte stor plats heller! Älskar, bra pris dessutom!

Sen hände detta! Haha…. 😂 Lite spex mitt i hårfärgningen. Igår tog ju tag i något som vi pratat om ett tag. Jag tycker det är så läckert och introducerade det för Tony för ett tag sen. Han tyckte det verkade skitkul och efter att han fått smaka på karamellen en stund så slog vi slag i saken igår.

Inspirerade av Jonah Hill! En skådis som vi båda älskar. Eller såhär, när vi hade pratat om det ett par veckor så dök den här bilden upp i flödet och vi ba: ”Såklart vi ska! ”

Såhär blev det när det var klart med alla turer. Jag körde på känsla och det blev så jädrans bra! Helt sjukt ju att man kan göra det här hemma känner jag. Vi ska klippa ned skägget också men vi har bara inte hunnit det.

Vi började med blekningen från Garnier, finns HÄR. Lät det sitta i 45 min och då var det riktigt blekt men också rätt så gult. La sedan i en pärlblond nyans från Loreal, finns HÄR, lät den sitta i 30 min. Den tog nästan bort allt det gula, men inte riktigt.

Så han avslutade med den här i duschen. Lät det sitta i håret i ca 5 minuter. Det gjorde det sista för att få det sådär riktigt platina blont utan gula nyanser. Jag är faktiskt förvånad över hur bra det blev!

Sen var det dags för våra gäster att komma! Jag gjorde en supergod fördrink och det enklaste tilltugget tills de landade hos oss. Drinken blev sjukt god, den måste du testa. Tony tyckte det var den godaste han smakat. Det blev väldigt lyckat och gästerna tyckte samma.

CAPRI DI APPLETONIC, ca 8 st

2 dl limoncello

8 dl tonic water

4 dl cloudy äppeljuice

Myntablad

Massor av is

Blanda allt i en stor tillbringare, fyll med massor av is och servera i härliga glas.

Tilltuggen blev Chili cheese på ännu enklare sätt än jag tidigare visat, det receptet hittar du HÄR. Dessa ger en hel del hetta och passar perfekt att njuta av till ett glas.

HEMMAGJORDA CHILI CHEESE:

Krustader

Jalapeno Mjukost

I med osten till hälften i krustaderna. In i ugnen på 225 grader i ca 15 min eller tills de får färg.

Maten tänkte jag visa i ett annat inlägg sen, då ska du få recepten också. Det blev smarrigt som tusan. Vi åt under flera timmar också så vi verkligen inte blev för mätta emellan.

Kidsen badade bubbelkopp kl 22 på kvällen och satt där i en hel evighet med en varsin Papsi Max. Tony tände ljus åt dem så de såg lite bättre. Än är det inte ljust när klockan är 22 på kvällen, men snart så!

Någon eld blev det inte för oss. Så himla kallt och sen Hadelöv kl vi lite dålig koll på var de hade eldarna igång.

Hoppas ni alla hade en mysig valborg. Vi hörs sen!

Kram Nina

45
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Img 4716.jpg

Nästa inlägg

Dagens Skönhetstips!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x