Livet och lite nytt i sommargarderoben

Innehåller annonslänkar genom reklam för Cellbes

Hej älsklingar!

Ja vad har vi pysslat med då sen sist. Ja vi tog en hemmadag hela familjen i Tisdags efter allt som hade hänt. Det var skönt. Milo o jag fikade lite tillsammans och pratade om livet. Det dyker såklart upp en hel del frågor om allt nu. Den 3:e juni ska vi i alla fall på begravning. ❤️ Vi är ok, vi umgås mycket nu i vår familj. Jag kramar på mamma och pappa varje dag. Vi ältar och vi pratar och sakta börjar det landa i oss att det är såhär det kommer vara nu. Dessutom pratar vi mycket om mosters önskan, sörj för tusan inte…. Lev livet! Det var hennes önskan, så vi gör så gott vi kan här.

Vi har spelat en del padel också. Älskar verkligen den här sporten på riktigt. Den ger så mycket glädje, motion, umgänge, utmaningar och nya bekantskaper. Tänk, jag som så länge ratade hela idén och sen älskade det mer än något annat. Jag gissar att det är för att det är så ”enkelt” på något vis…. Ett rack, några vänner och så kan ung som gammal spela. Har du inte testat än, dra ihop ett gäng och så åker ni och spelar på skoj. Jag lovar, du kommer fastna totalt!

Tony har fått sitt utlåtande från doktorn också, han var till ortopeden i Uppsala för att få svar på hur läkningen av hans axel gått. Han fick toppenbetyg på läkning. Kan inte bli bättre. Med största sannolikhet har kinesiotejpen vi haft på hjälpt till massor, ortopeden sa det var jättebra då man avlastat axeln så mycket. Så ingen operation behövs utan leva på som vanligt förutom att ramla på axeln igen då. Han sa också att det var bra att han rört på sig så mycket, det är bra för läkningen. Så glad för hans skull för detta har såklart varit ett frågetecken sedan det hände.

Vi har varit ute och gått våra promenader. Så viktigt och så bra för mig att vara igång igen. Känner verkligen hur både kropp och själ får sitt av dessa stunder. Pratade lite om #30dagarsutmaningen på min VLOGG. Såååå många som skrivit till mig på Instagram hur de ändrat sina liv på bara 2-3 veckors promenader. Vet ni hur glad det gör mig? Jag VET att det har den effekten. Så dessa utmaningar jag drar igång hjälper så många och det gör mig jätteglad. Kan jag hjälpa en enda till bättre mående så är det värt varenda sekund.

Vi åt vår första frukost utomhus. Det har man ju längtat efter om något. Min frukost allt som oftast blir detta, ja efter 4,5 dl Sellerijuice då.

Ninas frukost

2 bananer

2,5 dl frysta vilda blåbär

1 – 1,5 dl vatten

Granola (<recept)

Blåbär & jordgubbar

Salta cashewnötter

Kör blåbär, vatten och bananer i en blender till du har en krämig smoothieaktig ”yoghurt”. Det blir ganska mycket men jag brukar dricka resten som en smoothie eller så får Tony det. Viktigt med mängden ändå för att bli mätt.

På med granola och färska jordgubbar och blåbär, hacka lite saltade cashewnötter uppepå. Kan också vara neutrala cashewnötter eller andra nötter du föredrar.

Fick hem min beställning på lite sommarkläder i veckan också, ett litet glädjeämne som jag hämtade ut och struttade hem och testade direkt.

Den här omlottklänningen från VILA (<klickbar länk) har jag redan i rosa, skulle gärna ha den i alla färger. Så skön på och så härligt material. Klä ”ned den” med ett par sneakers eller platta sandaler, eller ”hotta till” den med ett par klackar.

Ett till omlottklänning (<klickbar länk), den här är också i skönt material och jag bara ÄLSKAR den här färgen. Den kommer vara ”het” den här sommaren, sett att det är många butiker som tagit in just den här färgen. Tur att jag sparat mina supergamla pumps som har exakt den här färgen.

Sommarens vackraste topp! (<klickbar länk) Sorry min Kalle Anka klädsel (tröja men inga byxor) men jag testade den bara snabbt i hallen. Älskar den, så himla fin och skön. Älskar de små detaljerna som finns överallt och de små hängande klockade ärmarna. Den här kommer jag använda massor!

Måste tipsa om dessa urläckra ”skinn-looks” brallor (<klickbar länk) också! Superstretchiga, resår i midjan, apsnygga färger! Ska beställa dom vinröda också, dom är urläckra med. Har kostat 500 och nu endast 198 pix. Sånt gillar vi!

Sneakersen jag har på mig är dessa! HOKA-kopior och så sköna på fötterna. Gick en hel dag första dagen jag hade på mig dom och absolut inga skavsår, inte ont nånstans, bara supersköna på. Finns HÄR, (20% rabatt just nu).

Tunika (<klickbar länk) jag förmodligen kommer använda en hel del i sommar. Samma här, kliv i ett par sandaler så kommer de vara en mer vardagsoutfit, finare klackar så är det plötsligt en fest-outfit. Älskar såna plagg!

Ja lite sommarnytt i garderoben gjorde ju inte att man längtar mindre till sommaren direkt. På Onsdag nästa vecka ska vi få 20 grader i alla fall. Det börjar röra på sig hörni….. sommaren är på väg med starka ben!

Vi hörs sen. Ha nu en ljuvlig fredag och helg.

Kram Nina

37
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Helene
Helene
2 years ago

Jag har också sorg, för en vecka sen tog räven min kära katt som föddes här för 14 år sedan. Han som somnat brevid mig varje natt och alltid mött mig när jag kom från jobbet och gick promenader med mig. Är otröstlig fortfarande och kan inte sova eller äta, rastlös och ledsen .
Hur kommer man vidare??

niiinis
niiinis
Reply to  Helene
2 years ago

Åh älskade du! Jag vet hur det känns….. jag grät hejdlöst i veckor efter vår Toxy försvann från oss. Tiden är det som hjälper en, om tiden får gå. Den blir dom kvar som vackraste minnet man har. ❤️❤️👏🏻

MH
MH
2 years ago

Klok moster du hade, det är ju så sant. Men så tidigt hon gick vidare, men vi vet ju så lite när dagen är inne det är den enda gången vi inte kan säga nej. Jättefina klänningar ser så fram mot en ny sommar.
Må väl och var rädda om er/MH Österlen

Carolin
Carolin
2 years ago

Springer inte Tony längre, jag menar innan axeln? Han var väl långdistanslöpare varje dag tidigare?

niiinis
niiinis
Reply to  Carolin
2 years ago

Han springer för fullt! Mellan 6-10 km 5-6 ggr per vecka.

Img 5185.jpg

Nästa inlägg

Proseccolansering och när det inte blir som man tänkt

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x