Kissnödig och solskydd påfyllt

Innehåller annonslänkar genom reklam för NordicFeel

Halloj på er…

Har suttit nedborrad i jobb så jag har inte reflekterat så mycket över just klockan ännu. Har ju inte ens ätit lunch än och klockan är 14. Galet!

Igår hände egentligen inget speciellt alls. Möten i Sthlm. Jag var i vanlig ordning kissnödig just när Tony skulle gå på ett möte och jag sätta mig på ett café och jobba. Meeeen det blev inget av med det, jag var för kissnödig för att ta mig till ett café ens. Så snällt satt jag och väntade i bilen tills han var klar så vi kunde åka till en toa. 😂 Alltså min kissnödighet vet inga gränser när det blir såpass. Gud nåde om man skulle behöva köra en trippelnysning, ja herreminjee då skulle skinnsätena i Volvon behöva saneras.

Hörni! Jag hämtade min beställning från NordicFeel i förra veckan. Jag beställer ju hutlöst många lösfransar varje gång jag beställer, de går att använda fler ggr men det är många dagar på en månad. Så nya måste också införskaffas.

Hawaiian Tropic SPF 50 HÄR (20% rabatt just nu)// Hawaiian Tropic SPF 30 HÄR (20% rabatt just nu) // FILORGA SPF 50 spray HÄR. (20% rabatt just nu).

Jag fyllde på solskyddslagret här hemma. Du vet väl att solskydd blir gammalt efter några månader då man brutit förpackningen. Detta var det en vän till mig som påtalade, där satt jag med en tre år gammal solskyddburk och smorde. Haha, inte så lätt att veta ju.

Favoriter till mig har vi här, det är säkert 5:e året i rad som jag kör med Hawaiian Tropic. Det var ju det man körde när man var ung. Fast i oljeform, ingen solskydd what so ever utan då körde man olja så det fräste på huden. Ja fy farao alltså…. Noll koll man hade då. Jag gillar Hawaiian Tropic för att den går in i huden direkt. Avskyr när det ligger utanpå huden och är kladdigt. Jag kör 50, Tony kör 30 och till Milo kör vi denna till. Det har vi gjort i alla år, i början körde vi den för barn men nu den för vuxna.

FILORGA sprayen har jag alltid i väskan. Så återfuktande med anti-aging i. Innehpkker ett micro-inkapslat glaciärvatten som gör underverk med huden, ger massor med lyster också. Denna kan man spraya rakt på makeup också om man sminkat sig. Vet inte hur många ggr jag suttit på en uteservering och känt hur det bränt, bara ta upp och spreja på. Doftar ljuvligt och sprayen känns nästan som ett lättare puder när det landar i ansiktet. Bästa!

Min ”go to” Lip Balm hela somrarna! Elizabeth arden Eight Hour cream sun defence stick. (30% rabatt just nu). Använder på läppar och näsa hela somrarna, detta stick har gjort att jag aldrig längre bränner läpparna och får munsår. Det är ju annars mer en regel än undantag att bränner man läpparna så har man fula munsår inom 2 dagar. Ett år när jag var på Gotland så kom jag hem med 8 munsår. My god!

Nu ska jag kvista vidare här, mer jobb väntar och jag MÅSTE verkligen äta nu. Hörs sen igen!

Kram Nina

40
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna
Anna
2 years ago

Köp denna och lägg i bilen! Oumbärlig för kvinnor i ”vår ålder” när det plötsligt pockar på och man är för långt ifrån toaletter.
https://www.apotea.se/urinflaska-for-kvinna?gclid=EAIaIQobChMI-Zymxors9wIVgwWiAx1GWAJ0EAQYAyABEgIIjfD_BwE

niiinis
niiinis
Reply to  Anna
2 years ago

Men alltså, jaaaaaa! 🤩🤩🤩

Img 5215.jpg

Nästa inlägg

Dinkelbröd i långpanna

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x