Mysig dag igår!

Innehåller annonslänk genom reklam för Lindex.

Godmorgon!

Så skönt med en lugn morgon och ingen stress, ingen som ska upp och ingen som behöver väckas. Nog för att jag har röven full ändå men en lugn morgon med jobb i sängen är hur härligt som helst. Tony ska dock upp och träna padel, jag har för mycket jobb idag så jag hinner inte på förmiddagen. Har två samarbeten som ska in och massor med annat att göra. Har någonstans också hoppats på att jag ska hinna städa, Fredagsstädat, finns det något härligare? Alltså vårt hem just nu…… gaaaah! Som ett bombnedslag! Grejer överallt, dessutom håller jag på och försöker hitta botten på tvättkorgarna men det verkar ju vara en jädra omöjlighet. Aja, det är bara att fortsätta tvätta, annars drunknar man i tvätten för eller senare, sen om man hittar botten på tvättkorgarna, ja det är en helt annan sak. Måste köpa nya tvättkorgar också, de vi har nu är helt slut. Tacka fasen för de när de alltid är bystfulla. Tänkte dra till Rusta och kolla nya. Har också en hel stor plastsäck med strumpor som jag förmodligen aldrig kommer försöka para ihop så den jäkeln ryker på tippen. Nu ska det bli ordning!

Tony och jag startade dagen igår med en powerwalk medan solen fortfarande var framme. Vi gick förbi vårt gamla hus…. Åh sån nostalgi det är varje gång. Kolla bara dessa urvackra syrenhäckar? Här föddes Milo, här spydde jag också inälvorna ur mig under graviditeten… 😂 Inte riktigt lika härligt. Nej men åh, blir alltid så varm i hjärtat när vi passerar här. Jag älskade det där huset, jag älskade inte trädgården och att den var så trång men jag älskade insidan.

Tog en snabblunch på Chop-Chop igår och tog den här bilden på mig och Milo. Vi är så lika så t.o.m. jag ser det, hihi… så festligt. När jag var liten hade jag exakt samma ögonbryn som Milo också.

Haha! Minns de där klackskorna som om det var igår…. De var i plast, och så var de en liten klack på dom och jag älskade dom. Tyckte dom var aåååå fina! Jag minns också att jag kände mig så vuxen när jag fick sitta sådär. Men så sjukt lik Milo va?

På eftermiddagen hade vi bokat padel med Magnus & Maria. Våra ”go-to” vänner när det kommer till padel. Vi är jämna i spelet och alla fyra älskar padel så det är riktigt skoj. Igår körde vi Americano dessutom, så vi varvade med att alla spelade med alla. Riktigt kul!

Sen var det hem, duscha och svira om för middag på Pinchos tillsammans. Hade på mig min nya top från Lindex (<klickbar länk). Örhängena är också från Lindex men dom hittar jag inte på deras sida, älskar dom!

Just nu har ju Lindex 20% rabatt för alla medlemmar. Så jag passade på att fylla på sommargsrderoben. Den här somriga toppen (<klickbar länk) fick följa med hem också. Puffärmar och svalt material.

Den här kjolen (<klickbar länk) också. Den finns i svart också. Köpte en svart topp (<klickbar länk) i sånt där svalt t – shirtmaterial som jag älskar. Den kommer vara fin till.

Min lilla familj! ❤️ Mange & Maria var med oss och åt. Det var så himla gott på Pinchos igår. Det kan vara så olika det där tycker jag, men just igår var det top notch. Vi var hemma vid 21.30 så en alldeles lagom kväll.

Nähe! Nu ska jag jobba vidare här, ville bara kika in och önska dig en underbar Fredag och helg om du inte kikar in mer idag. Ikväll väntar bokrelease i Sthlm för vår del, det är fina Anki Edvinsson som släpper ny deckare och det ska såklart firas. Vi åker dit och lämnar blomma och grattar. Imorgon väntar nämligen mys för den här mamman, Tony har ordnat med morsdagpresent så det blir övernattning och mys. Sen på Söndag är det hem till barn, mammor och fotbollskiosk. Haha! Fullt upp helg.

Vi hörs sen!

50
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Img 5915.jpg

Nästa inlägg

Pizzaugn och snart sommarlov

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x