Underbar helg del 1

Innehåller annonslänkar genom reklam för Gina Tricot, Cellbes 

Heeeeej!

Åh, hörni, för det första så gick vår helg i 3000 km/timmen. Den var hur härligt som helst, jag fick en jättefin morsdagspresent i form av att få åka på Steam med Tony. Familjen vet vad jag älskar! ❤️ Dock så grusades allt av att jag, vad det verkar som, åkt på ischias pga diskbråck. Jag har så fruktansvärt ont i vissa lägen, sova har varit jobbigt inatt. Det sjuka är att jag gick upp kl 04 natten till igår för att kissa, gick och la mig igen och vakande av att jag hade det. Det förvärrades under hela dagen igår sen. Har bokat tid till en duktig naprapat imorgon, vi börjar där så får vi se hur vi går vidare sen?

Tänkte berätta lite om allt som hänt dessa dagar. ❤️

Vår helg började lite lustigt på fredagen. Vi jobbade och sen stressade vi igenom hela dagen för att bli klara till kvällens stora happening. Anki Edvinssons bokrelease. Det gick ju sådär…. Jag beställde blommor på bästa Asplunds, gör en riktigt maffig bukett sa jag. Köpte doppresenter och sen snabbt in i bilen för att åka till Sthlm, skulle bara kolla vart vi skulle och då visade det sig att jag tagit fel på dag. Jag var en hel månad tidig. 😂😂😂 Orkar inte med mig själv….. det är ju för tusan den 28 juni. Haha! 😂

Här satt vi i bilen och fick knappt plats av den gigantiska buketten. Istället för att ta den själv så åkte vi ut med den till mina svärisar. Min svärmor älskar blommor, det är de bästa hon vet. Så gissa om den satt som en smäck hos henne istället. Det var den finaste bukett hon någonsin sett. ❤️

Lördag började inte direkt bättre, vi tog även fel på tid när det kom till dopet vi skulle på så 2 timmar för tidigt var vi på väg. Det blev till att vända och åka hem och packa istället inför när vi skulle åka till Steam Hotel. Jag passade på att byta om också då det ösregnade och var svinkallt, bara 11 grader varmt i Lördags.

Min fina svärmor, en bild som Tony tog på oss från dopet! 💖

Tony älskar att knäppa bilder med 0,5 effekten på iPhone. Problemet är väl att bara att man får jättefötter av den effekten, bara så ni vet varför jag ser ut att ha gigantiska fötter här. 😭😂

Kavaj HÄR // Byxor i skinnimitation HÄR // Linne med glitterband HÄR // Klackar HÄR

Det första vi gjorde när vi kom till Steam var att kasta in väskorna på rummet och ge oss upp till Locavore Roof Top Bar. Ligger högst upp på Steam på 18:e våningen, det är HÖGT kan jag lova. Har du problem med svindel så titta inte ut. 😀

Vi åt lite för jag var ordentligt hungrig. Middagen skulle heller inte vara förrän kl 21 på kvällen så det gällde att grunda bra. Supergott med lite fingerfood, supergoda chickenwings och chips med majonnäs och en asiatisk krydda som var så god. Thaibasilika, mynta och koriander uppepå var pricken över i:et. Fick lov att beställa en till för det var så gott!

Efter baren så gav vi oss till rummet för att byta om och chilla en stund. Det bästa som finns är ju att ligga i deras supersköna sängar och kolla TV. Vid 17 hade vi poolsaccess.

Här hängde vi i sängarna och bara njöt av livet. Badet var fullproppat så vi hoppade faktiskt över det. Det var mysigare att ligga här och ta ett glas och lite nötter. Glad att de hade Richard Juhlins alkoholfria bubbel där, den är bäst! Jag varvar oftast med vanligt och alkoholfritt.

Fortsätter i nästa inlägg! ❤️

Kram Nina

42
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mamma till 3
Mamma till 3
2 years ago

Åh spännande inlägg. Jag vill gärna åka dit så tänkte boka till efter sommaren. Du får gärna skriva vilken av bokningarna ni tagit och vilken typ av rum. Fanns ju en del att välja på såg jag.

Krya på dig

niiinis
niiinis
Reply to  Mamma till 3
2 years ago

Vi körde paketet ”Evening att Chamberlaine”. Då får man poolaccess och en trerättersmiddag. Gym & frukost ingår också.

Kram & Tack! ❤️

Img 6291.jpg

Nästa inlägg

Det bästa för ditt hår

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x