Underbar helg del 2

Annonslänk genom reklam för MQ, NordicFeel och Johnells

Ja innan jag berättar om vår helg så vill jag bara berätta att min Thedde är hemma! 😭😭😭❤️ Mer om det i ett senare inlägg. Jag sov hyfsat bra inatt, så himla skönt och exakt vad jag behövde. Det gör ont som fasen i skinkan och ned i benet, men kan kanske tycka att det är liiiiiiiiite bättre idag. Var till naprapaten men berättar mer om det sen också.

Fortsätter berätta om vår helg då. Ja jag hade kommit till att vi ju hade varit och njutit vid poolen och sen vilat en stund. Vi hade en sen middag inbokad, det kan vara riktigt mysigt det tycker jag. Img 4426.jpg

Blus Stylein HÄR // Skinnkjol Inwear HÄR

Redo för kvällen! Vi bodde på 14:e våningen och hade en riktigt häftig plats att stå och titta på utsikten ifrån. Inget för den höjdrädda kanske, men maffigt att se ut över hela staden därifrån.

Kvällen till ära körde jag med NUXE glimmerolja (<klickbar länk) på benen, ger ett jättefint skimmer. Till sommarbruna ben kommer detta vara hur fint som helst.

Här tog vi sen ett glas innan vi hade tid för middag. Kan verkligen rekommendera att njuta av de olika mysiga platserna som finns. Det finns flera barer och liknande.

Middagen – Så dåligt med bilder från den men jag åt den förrätt jag alltid äter. Typ ”råbiff” men den är gjord på rökt rödbeta. Så sjukt gott! Till varmrätt tog vi entrecote men jag var jättebesviken på köttet, jag tyckte det var både fläskig känsla och inte alls gott. Tony däremot tyckte det var gott. Jag äter det så sällan så jag vet inte om det påverkar på något vis? Men sen kom efterrätten och den slätade över allt jag någonsin var missnöjd med, herregud så gott! Alltså, bland det godaste jag ätit i hela mitt liv typ! Jag har dessutom fått receptet av servitrisen Ellen tror jag hon hette. En underbar tjej som var kanonduktig och så serviceminded. Så nästa gång vi ska ha folk på mat så ska jag bjuda på detta.

Vilken soluppgång jag fick när jag gick upp på morgonen. Stod där länge och bara tittade ut. Så himla himla fint! Tony sov nästan ända fram till frukostdags. Sen gick vi upp och laddade för deras fantastiska frukost.

Ljuvlig frukost, galet ljuvlig om ni frågar mig! Så gott så gott. Älskar ju frukost mer än något annat…. Mysig atmosfär och så sken solen in på oss.

Vi gick ut och tog lite luft, tänkte gå i solen men det blåste ju 4 meter långa huggormar så det var bara att gå in igen.

Sen knäppte jag av lite bilder där inne, man kan inte få nog av interiören.

Sen vinkade vi hejdå till Steam Hotel för denna gången. Vi kommer garanterat tillbaka, snart om jag får bestämma. ❤️

När vi kom hem kastade vi oss ned till fotbollsplanen och verkligheten genom att stå i kiosken åt Milos fotbollslag. Från lyx och mys till livets pussel som faktiskt är lika härligt. ❤️

Nu ska jag titta på Gift vid första ögonkastet USA. Så glad att jag hittade den serien nu också, sträckkolla med igenom Sveriges version i veckan och helgen.

Kram Nina

45
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Img 6427.jpg

Nästa inlägg

Största testet av Hamburgerbröd

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x