Största testet av Hamburgerbröd

Vad intressant detta test var! Vi älskar ju att äta grillad hamburgare på sommaren. Perfekt lunch, också riktigt gott till middagen med uppdukat bord med massa tillbehör. Jag blev riktigt förvånad över testet och kommer helt klart att testa de bröd som fick toppbetyg fr o m nu.

Jag har ett eget snabbrecept på hamburgerbröd som blir riktigt gott HÄR ifall du skulle vara intresserad av att baka egna.

SÄMST – ( 1 av 5) Tastino White sesame burger buns American Style

Juryn: Väldigt stort bröd med fin färg och sesamfrön på toppen. Flera i juryn ansåg att när ett bröd är såhär stort måste smakerna och konsistensen vara mycket bättre. Nu ansåg juryn att det var smuligt, torrt och ”menlöst”. Dessutom med en oangenäm och besk eftersmak.

BÄST – (5 av 5) Pågen färska gourmet hamburgerbröd med Briochesmak

Juryn: Vackert gyllenbrunt och glansigt hamburgerbröd som ser mycket gott ut. Juryn var också klart överens om att detta bröd smakade riktigt gott. Väldigt fin balans mellan sötma och sälta. Konsistensen upplevdes som luftig, saftig och mjuk, men ändå tillräckligt seg för att inte smula och falla sönder. Ett mycket trevligt hamburgerbröd.

Här nedan följer betyg på några andra hamburgerbröd som vi brukar köpa:

Pågen färska hamburgerbröd – (2 av 5)

Juryn – Ett neutralt bröd med lite för mycket sötma. Godkänt men ett bröd som där varken smak eller konsistens är i balans.

Korvbrödsbagarn Max Frisco Hamburgerbröd – (3 av 5)

Juryn: Ett mastigt, saftigt och ganska så gott bröd enligt juryn. Dock så tyckte några att det mjuka och saftiga snabbt förvandlades till en degig konsistens i munnen

Eldorado Hamburgerbröd med sesamfrön – (3 av 5)

Juryn: Som helhet var juryn nöjd med smaken. God, välbalanserad och fick ett lyft av fröna. Dock lite torrt och kompakt.

Hela testet hittar du HÄR!

Tipsar också om en riktigt god dressing – Faktiskt så är det receptet på Mc Donalds Big Mac dressing. HÄR hittar du den.

Kram Nina

22
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ellinor
Ellinor
1 year ago

Vad kul, älskar hamburgare!! Ser inte vart testet kommer ifrån och vet inte om de hade med mitt favorit hamburgerbröd, Garants Brioche Hamburgerbröd. Finns med eller utan sesam. Det solklart bästa enligt mig, och många jag känner. Har testat alla som finns🙂. Köper det alltid och har sett det vinna flera tester och rekommenderas av många matkanaler som speciellt gör hamburgare (tex Burgerdudes). Testa om du inte gjort det!
Ha en fortsatt fin kväll och tack för all inspo!

Anneli
Anneli
1 year ago

Garants briocheburgerbröd är helt klart bäst, enligt mig 👌

Img 6167.jpg

Nästa inlägg

Underbar helg del 1

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x