Morsdag

Innehåller annonslänk genom reklam för Mq.

Idag är det begravning av min moster. Jag vet att det kommer bli en oerhört tuff dag idag, för oss alla. Man bävar för det på något sätt…. 😔 Men det känns fint att få säga hejdå till min fina moster Aino. Sorgligt men fint.

Jag tänker på hur min fina mamma kommer ha det idag, hon ska begrava sin syster och sin bästa vän. Lilla mamma, känns som man behöver vara hennes stöd också idag. ❤️❤️❤️ Vi som familj har setts mycket mycket mer sen moster gick bort, det blev som en påminnelse om hur skört livet är. Att kan man så ses man en stund. Det känns fint i hjärtat. Vi bor ju bara några km ifrån varandra så varför skulle vi inte, typ så.

Men, som prästen sa, att fortsätta leva efter någon går bort är nödvändigt. Så är det…. Och på något sätt känns det lättare att veta att moster Aino typ krävde det. Livet ska gå vidare och ingen ska vara ledsen. Det var hennes motto.

Och apropå det så i Söndags, efter vi stått i kiosken, var vi hem till mina föräldrar. Mamma skulle såklart firas på morsdag. Jag var så spänd om hon skulle gilla sin ”Jackie Kennedy” jacka som jag köpte. Den satt som en smäck, hon kastade på sig en outfit direkt och testade den.

Den där värdefulla kramen av mamma! Den där som man vet är både äkta och så kärleksfull. ❤️

Kolla på min mammas min? Så glad över att ha fått sin första ”Jackie Kennedy” jacka som hon säger, (finns HÄR). Haha, min fina mamma!

Det blev en poncho också! En i beige…. Syrran hade lyckats köpa en beige poncho också. Vad är oddsen på det? Men mamma ville behålla båda för att de skildes åt lite.

Mamma hade dukat så fint inne vid matbordet. Fotbollsservetter till Milo och Edward. Så gulligt! Solen invaderade hela altanen så vi beslutade oss ändå för att flytta ut och äta vår första gemensamma middag för året ute.

Mamma hade lagat så god mat! Här förrätten i form av prosciuttobädd, på den smörstekt sparris och halloumi. Rostade pumpafrön och så pressade man citron över. Sååå gott! Till varmrätt åt vi supergod lax med hollandaisesås och potatis och efterrätt blev tårta.

Blev en supermysig kväll med stora familjen. Älskar när vi får ihop det såhär. ❤️❤️❤️

Nu ska jag tända lite ljus för moster, jag ska meditera och tända min Palo Santo rökelse. Den ska få ge lite styrka och kraft. Jag ska meditera en stund också och bara samla kraft till dagen.

Vi hörs sen!

Kram Nina

83
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Agneta
Agneta
1 year ago

Hej, jag har en fråga. Jag fick över glasyr när jag bakade morotskaka i helgen. Tror du jag kan använda den som bas till glasyr till kärleksmums. Det är bara philadelphiaost och florsocker i blandningen.

niiinis
niiinis
Reply to  Agneta
1 year ago

Absolut! 🥰

A-C
A-C
1 year ago

Blev så berörd när jag läste din text och såg bilden på dig och din mamma som kramas. Mer än tio år sen min mamma gick bort och jag saknar henne och hennes kramar så fruktansvärt mycket. Den villkorslösa kärleken ❤️

Img 6483.jpg

Nästa inlägg

Chokladkaka med kaffe & dajm

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x