ANNONS

Nya utemöbler

Hej igen vänner!

Har precis tagit emot våra nya utemöbler, har längtat mig nästan blå efter dom. Nu har jag pimpat och fixat lite. Dock så har jag en paket kvar att hämta ut då jag också beställde lite maffiga kuddar att ha i soffan. Jag MÅSTE ha det även om det är utomhus. Ja man får springa lite så fort det börjar regna men det är så värt det! För myset som det ger är lätt värt det.

Det såg lovande ut redan från start när jag öppnade kartongen. Perfekt i färgen och så bra material. Benen och bordet är i aluminium, sitsarna i rotting. Helt underhållsfritt.

Jag passade på att köpa dom nu när det var 30% rea, har sneglat på dom länge, faktiskt redan förra året. Ångrade mig nästan hela sommaren för att jag inte slog till i början av sommaren förra året för då var det också bra pris på dem. Men så fanns de även i år och jag är såååå nöjd, finns även i svårtgrå om jag inte missminner mig. Bordet ingår också. Finns HÄR, passa på för tusan gubbar om utemöbler är något som planeras att införskaffas.

Den här delen av uteplatsen är i anknytning till vårt uterum, det är också här som kvällssolen skiner. Så här sitter vi ofta, så mysigt!

Tipsar om dessa festliga plastbehållare som man kan göra drinkar i eller dricka iskall cola Zero med is i under sommaren. Köpte på Rusta.

Drinktillbehören står också på samma hylla och bara väntar på värmen och sommaren med iskalla goda drinkar. Dessa mixers heter Shake-It och kan varmt rekommenderas. Så goda!

Ja nu är uteplatsen fit for fight för sommarens alla mysdagar och kvällar. Det är bara värmen och varma sommarkvällarna som saknas nu.

Nu ska jag kvista vidare och jobbar här. Vi hörs sen.

Kram Nina

54
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Giggi
Giggi
1 year ago

Hej
Jag är mest nyfiken så känner du för att svara gör du det om inte då kommer ju inte min kommentar komma med. Jätte fina ute möbler är det. När du gör reklam för något innehåller annonslänkar då får du väll mer än 30 procent rabatt eller hur? Hoppas att du förstådd min fundering.

niiinis
niiinis
Reply to  Giggi
1 year ago

30% rabatt? Jag betalade exakt lika mycket som alla andra. Kan skicka kvittot så du är helt säker. Jag betalade 12,599,30 kr med rabatten.

Enligt konsumentlagen måste jag annonsmärka och skriva Annonslänk om jag med min speciella kod tipsar om möblerna.

Detta är mitt jobb, jag driver den här bloggen som ett arbete och jag tjänar pengar på betalda samarbeten. Jag skulle aldrig kunna lägga den tiden jag gör på mina sociala kanaler annars.

Giggi
Giggi
Reply to  niiinis
1 year ago

Jag vet att du betalar som alla andra,jag trodde i med att du har samarbeten trodde jag att ni kanske hade mer rabatt. Tack för svar,nu vet jag det.

niiinis
niiinis
Reply to  Giggi
1 year ago

👍🏼

Marie
Marie
1 year ago

Blev superfint!! Möbeln ser härlig ut med hög rygg.

niiinis
niiinis
Reply to  Marie
1 year ago

Ja dom är jättehärliga! 🥰

Nästa inlägg

Vem minns inte sin student?

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x