ANNONS
Integritet på Tailsweep

Inlägget innehåller annonslänkar

Nya utemöbler

/

Hej igen vänner!

Har precis tagit emot våra nya utemöbler, har längtat mig nästan blå efter dom. Nu har jag pimpat och fixat lite. Dock så har jag en paket kvar att hämta ut då jag också beställde lite maffiga kuddar att ha i soffan. Jag MÅSTE ha det även om det är utomhus. Ja man får springa lite så fort det börjar regna men det är så värt det! För myset som det ger är lätt värt det.

Det såg lovande ut redan från start när jag öppnade kartongen. Perfekt i färgen och så bra material. Benen och bordet är i aluminium, sitsarna i rotting. Helt underhållsfritt.

Jag passade på att köpa dom nu när det var 30% rea, har sneglat på dom länge, faktiskt redan förra året. Ångrade mig nästan hela sommaren för att jag inte slog till i början av sommaren förra året för då var det också bra pris på dem. Men så fanns de även i år och jag är såååå nöjd, finns även i svårtgrå om jag inte missminner mig. Bordet ingår också. Finns HÄR, passa på för tusan gubbar om utemöbler är något som planeras att införskaffas.

Den här delen av uteplatsen är i anknytning till vårt uterum, det är också här som kvällssolen skiner. Så här sitter vi ofta, så mysigt!

Tipsar om dessa festliga plastbehållare som man kan göra drinkar i eller dricka iskall cola Zero med is i under sommaren. Köpte på Rusta.

Drinktillbehören står också på samma hylla och bara väntar på värmen och sommaren med iskalla goda drinkar. Dessa mixers heter Shake-It och kan varmt rekommenderas. Så goda!

Ja nu är uteplatsen fit for fight för sommarens alla mysdagar och kvällar. Det är bara värmen och varma sommarkvällarna som saknas nu.

Nu ska jag kvista vidare och jobbar här. Vi hörs sen.

Kram Nina

6
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00