Vem minns inte sin student?

Hej äsklingar!

Har satt mig i soffan för att blogga, jag vet ju att det kommer innebära smärta när jag reser mig och ju längre tid jag sitter här desto ondare får jag. Gud… det är svårt att jobba nu kan jag säga. Kanske måste köpa ett ergonomiskt skrivbord som är höj och sänkbart om inte detta börjar gå över snart. Längtar till Torsdag, då ska jag till osteopaten. Vad än för bekymmer med kroppen jag än haft så har det alltid hjälpt mig att gå till osteopaten. Gissar att detta kommer ta några ggr att få bukt på, men jag är övertygad om att jag kommer bli hjälpt där. Tankens kraft ni vet!

Tänkte jag skulle skriva ikapp om allt som hänt under helgen så jag kör på här!

Efter begravningen i fredags så kvistade vi hem snabbt och bytte om för att gå på fina Wiljas student. En urgullig tjej som är dotter till våra bekanta. Det var full fart på festen när vi kom. Så kul och se! Är det något som ger lycka så är det att se ungdomar ska riktigt roligt, det där minns man så tydligt själv hur det var.

Studenten var mitt livs lyckligaste dag. Alltså då tyckte man ju det, jag var så inihelsickes stolt över mig själv att jag orkade genomföra skolan. Jag var på väg att hoppa av flera ggr men varje gång så fick min mentor mig att ändra mig. Till slut hade jag fixat de där 3 jobbiga åren, jag gick inte ut med några höjdarbetyg men godkänd och klar. Så skönt! Så därför blev studenten nog sådär extra härlig för mig! Glömmer det aldrig.

Högklackat är det bara att glömma för min del nu, desto skönare är det att man får gå i sneakers nu. 😀

Grannar och vänner, fullt hus kan man säga. Jag vågade mig t.o.m. på att ta några danssteg. Även om jag säkerligen såg ut som en bajsnödig anka, men vafan…. Tanten fick feeling så då var man vara tvungen. Jag älskar hög musik, helst dansmusik, det är ju bara omöjligt att stå still då.

Någon av mammorna hade gjort egna praliner. Nej men dom var så magiskt goda alltså. Jag tog två! Hade kunnat ta 22! Så så gott! 🤤

En supertrevlig student var det! Vid 22.30 kände jag dock att min rygg började ge upp. Lyckades ändå köra oss hem med det lilla jag hade kvar av ork. 😀

Ska upp och ta några steg nu så jag inte stelnar till alldeles. Vi hörs sen!

Kram Nina

43
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Giggi
Giggi
1 year ago

Än idag säger mina döttrar studenten var det roligaste dagen i deras liv. Hela dagen säger de var kul,mycket roligare än balen. Nu var det 6 år sen jag fixade studentfesten,all mat som jag lagade buffén. Tror aldrig jag hade orkat det idag. Skönt att den delen är över:)

Nästa inlägg

Begravningen

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x