Furuviksparken

Godmorgon vänner!

Tänkte blogga lite innan jag kickar igång dagen med sellerijuice, frukost och hela konkarongen. Har massor med jobb som måste bli klart också. Ska bl a fota en kampanj, har varit lite svårt hittills då ryggen satt stopp men ju längre jag är uppe på dagarna desto bättre går det med att vara uppe så att säga. Så idag ska vi få till de där fotona, hoppas på bra väder så jag kanske kan vara ute.

Hörni, i Lördags gick vi upp tidigt för att ge oss iväg mot Furuviksparken. Vi alla storgillar den parken, en av de finaste vi har i vårt land enligt oss. Lagom på alla sätt.

En skrinda är ett måste! Ett tips från mig till dig. Vinner du något är det perfekt att lägga det i den. Har du en väska du bär på kan det vara skönt med lite avlastning. Ja man kan t.o.m. sitta en stund i den om man skulle bli lite trött!

I kisskön, what else? Slår aldrig fel, jag måste alltid kissa ifall att också. Tony är dock fortfarande storkissaren i familjen. Han har ingen partyblåsa what so ever. Kan också bero på att han dricker mycket, det gör inte jag…. Måste verkligen bättra mig på den punkten.

Någon låg och solade sig när vi kikade in. Såg riktigt skönt ut. Rörde sig knappt någonting alls så i början var det svårt att se om den var äkta?

Den här låg och solade sig och tog en powernap. Dessa låg fritt i en av passagerna, fick lite bråttom ut när jag såg det. 😀🙈

Han här låg också och solade sig. Såg riktigt mysigt ut. Kikade fram lite försiktigt när jag kom nära.

Kvick som tusan men jag lyckades fånga den på ett par bilder.

Lemurerna stod i ett gäng, såg mysigt ut. Dock så ser lemurer lite läskiga ut i ansiktet. Stirrande ögon som skrämmer slag på en ju. 😀

Vi fick se när de matade dessa charmörer också. Hanen var gigantisk och som ni ser har de en armvidd över 2 meter.

En kamel ömsade päls och var hungrig. Gräset verkade smaka godare på andra sidan stocken.

Vi åt en god lunch på Furuvik Havskrog. Varmrökt lax och Wallenbergare satt fint i magen. Fick bara inte med det på bild! 😀

Sen blev det tivoli resten av dagen. Tony åkte tappert med en gång men insåg tydligen sina egna åldersbegränsningar. ”Fy fasen vad yr jag är, förr kunde man ju fästa blicken men med åldern verkar man bli yr ändå”. Lite glad blev jag för det känns som han kommer ikapp mig nu med dessa åldersförändringar. He he…

Vi hade rätt stora framgångar när det kommer till chokladhjul och basket. Två bollar och inte bara en polly utan även en marabou fick följa med oss hem. Kasta boll på burkar gav oss dinosaurier också. Så skrindan kom till användning kan man säga. 😀

Den här mamman fick testa på en av bollarna också, underskattat att bolla med en riktigt studsig basketboll. 😀

Det blev en väldigt fin och kul dag på Furuvik. Vi kommer säkerligen tillbaka under sommaren, då planerar vi att stanna kvar över natten. Kanske sikta in sig på när någon bra artist uppträder på kvällen. HÄR kan man se samtliga artister och dagar de uppträder.

Nu dags för frukost! Vi hörs sen.

Kram Nina

48
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Img 6792.jpg

Nästa inlägg

Nya utemöbler

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x