Midsommarinspo

Halloj ute i sommar-Sverige!

På lördag ska vi få toppenväder här i krokarna, det ser jag fram emot massor. Ja jag berättade ju att jag fotade en kampanj häromdagen. Den här kampanjen är så fin och så bra inför sommarens alla härliga festligheter, allra första skolavslutningar och midsommar. Alltså, ALLA dessa klänningar som jag kommer visa är mina favoriter. Nej men jag har väl aldrig varit så nöjd med klänningar som med dessa, jag fullkomligen ÄLSKAR dom. Så sköna på! Så fina, fantastisk kvalitet och användbara hela långa sommaren. Men min rabattkod nina15 får du 15% rabatt på ett helt köp, så passa på för tusan gubbar säger jag. Gäller även på REA:n. Hur fantastiskt!

En stor favvo! My god, denna är så himla himla fin. Sitter som en smäck, så skön på, och jag bara älskar färgerna. Känns som silke på huden. En färgklick som ingen kan missa. Klä den med sneakers eller klackar, lika fin till bägge. Så snygg när man blir lite brun. Den här tänker jag att man kan ha som tunika i vinter till tajta svarta jeans och kanske en kofta över. Jättefin! Finns HÄR!

Den här ljuvliga klänningen i dessa galet vackra färger är så fin. Älskar kombon rosa och orange, hur fint liksom? Sommarens finaste färgkombo säger jag. Alldeles ljuvlig på och magen får plats fint där under också. 🌸🧡 Storgillas och kommer bäras massor i sommar. Finns HÄR!

Röd kändes så himla pigg och härlig! Älskar blommönstret i fram. Tyget under är liksom lite prickigt i själva mönstret, ja men så fin. Denna kommer vara så himla fin till vita sneakers och brunbrända ben. Eller bruna sandaler! Gärna lite vita blommor i håret till. Så söt! Finns HÄR!

Också en favorit! Jag älskar färgen och denna satt jag med i utesoffan och åt lunch. Så skön på. Älskar de där volangiga ärmarna som ger det där lilla extra till klänningen. U-ringningen i fram är så fin. Vill ha denna i fler färger! Finns HÄR!

Nej men hörni! Vilken rosa liten underbar karamelldröm denna klänningen är alltså. Såååå galet skön på, det var som att kliva i ett nattlinne. Åh vad jag kommer använda denna i sommar. En sån skön ”dra på sig klänning” som bara sitter bra hur man än ser ut under. Älskar mönstret på överdelen och de fina volanger på nederdelen. De volangiga ärmarna och så spetsdetaljen mellan varje volang. Jag är i alla fall helt kär! 💕 Underbar till midsommar. Finns HÄR!

Samma med denna goding! (En liten miss av mig och köra svarta underkläder under, i sommar när jag bär den här kör jag antingen vita eller hudfärgade. Ett hett tips är att köra röda underkläder under, låter helt galet men de syns ingenting!) Den här var också så himla skön på! Älskar hur den är formad uppe, med smocken och den lilla volangen. Den blir så himla söt verkligen! En typisk midsommardröm. Finns HÄR!

Här har ni en vit variant av den röra klänningen. Men hur fiiiiiin? 🤍🤍🤍 Midsommardrömmen liksom. Älskar längden och hur skön den är på. Man känner sig så lätt och ledig liksom, exakt så som jag vill känna på midsommar. Man äter och dricker mycket gott, då vill jag känna mig bekväm i mina kläder. Finns HÄR.

Glöm nu inte min rabattkod: nina15 så får du 15% rabatt på ett helt köp. Som sagt, gäller även på REA:n. Perfekt till midsommar och sommarens alla härliga sommardagar/kvällar. 🌸

Kram Nina

40
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Josefin
Josefin
1 year ago

Koden funkar inte på rean när jag ska pröva? Funkar annars, men inte på reaplagg.

niiinis
niiinis
Reply to  Josefin
1 year ago

Ska kolla upp detta. Tack för infon.

Pernilla
Pernilla
1 year ago

Vilken stl har du på den röda och vita?

niiinis
niiinis
Reply to  Pernilla
1 year ago

Stl M har jag. ❤️

Nästa inlägg

Furuviksparken

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x