Frissan och soldag

Godmorgon vänner!

Idag är det ÄNTLIGEN skolavslutning. Alltså ÄNTLIGEN! Det har varit ett tufft år på många olika sätt och jag är så glad att allt gått så bra som det gjort ändå. Milo har höjt sina betyg och idag väntar vi ivrigt på betygen på papper. Hos oss säger vi att det räcker att göra sitt bästa, sen har vi kämpat lite extra för att höja betygen och tammetusan att det funkade!

En viktig sak för mig just nu är att jobba hårt mentalt. Det är mycket som händer i kroppen och som om inte det var nog så pajade ryggen helt. Så den här dryckesbehållaren peppar mig mycket just nu. Köpte på Lagerhaus.

Igår, alldeles försent, bestämde vi oss för att Milo skulle klippa sig. Jag brukar göra det men kände att nu var det väl dags att gå till frissan för första gången. Vi satt skönt och väntade i drop-in kön utanför Tottes Barbershop. Zippade på en av favoritsmakerna på LOKA just nu, mango/lime. Så god! Jag hade på mig en av klänningarna jag tipsade om igår, matchade med vita sneakers och vit väska.

Han blev så tjusig så! Nu ska det uppepå sparas ut. Vi köpte lite vax och grejer också så att den där frillan kan fixas.

Vi stannade till på torget efteråt där det blev en glasspaus. Vädret blev ju helt underbart på eftermiddagen igår.

På ren chansning åkte vi sen ned till Hamnmagasinen, skulle kolla om det fanns bord. Det gjorde det, så vi blev kvar och käkade i solen. Så skönt!

Blev en bra dag igår då solen dök upp och blev kvar hela kvällen. Exakt vad jag behövde kände jag. Nähe! Nu ska jag hoppa in i duschen, vi ska ha vår traditonella fika efter Milos skolavslutning. I år fick vi inte längre följa med, tiderna förändras hörni. Men fikat ska vi bannemig hålla i. 😀

Vi hörs sen!

Kram Nina

73
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Marie
Marie
2 years ago

Vi får kämpa på tillsammansi klimakterieträsket, har känt av det i flera år, känner mentalt inte riktig igen mig själv. Samtidigt som barnen flyttar och blir äldre och en ny fas tar vid. Älskar din blogg från högt till lågt och massor av härlig inspiration!! Du förmedlar LIVET. Önskar dig en härlig sommar!

niiinis
niiinis
Reply to  Marie
2 years ago

Tack och stor kram! ❤️❤️❤️

Img 6929.jpg

Nästa inlägg

Midsommarinspo

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x