Plain Vanilla & Golfbaren

Heeeej vänner!

Första dagen på sommarlovet för Milo. Vi tog en riktigt lugn morgon vi också, så jäkla skönt om du frågar mig. Lyx lyx lyx! Well, jobba måste jag ju ändå precis som vanligt men morgonen blir liksom lugnare när ingen behöver stressa iväg. Han sover fortfarande, haha…. Så han tog det här med sommarlov på allvar direkt från start!

Vår kille hade ju avslutning i fredags, äntligen! Vi var så jäkla spända på betygen då han kämpat så mycket med skolan. Allra helst under vårterminen. Här kom han med kuvertet i högsta hugg och hade tammetusan höjt sina betyg! Wioooo…. Han var så lättad och glad, och vi överlyckliga för att det lossnat. ❤️ Tänk vad mycket det gör med bra mentorer som är lyhörda och verkligen jobbar för att det ska bli så bra som möjligt. Så tacksam! 

I fredags kväll hade vi bokat bord på ICE, svärmors pension skulle firas. Hon har ju jobbat 5 år längre än vad man behöver för att hon trivts så himla bra på sitt jobb. Men i år är det äntligen dags att sluta! Vi överraskade henne med att sitta där allihop när de kom ned. Hon blev så himla glad! 🥰 Vi köpte ett halsband till henne från Thomas Sabo med tre berlocker. Så fin, synd bara att vi fick fel horoskopstecken på en av berlockerna. 🤣🤣 Hon såg lite förvånad ut när det var en kräfta istället för tvillingar på berlocken. Ska byta den i veckan.

Efter middagen cyklade vi hem till oss. Tonys bror John med familj kom över till oss. Här skulle Eva ta lite foton till en möhippa till dagen efter. Blev nog rätt kul bilder. 🤣

På lördagen var vi bjudna på event på Plain Vanilla och Golfbaren. Jag äääääälskar ju Plain Vanilla och handlar ju alltid massor därifrån. Det blev en stor kasse även denna gången, ska visa dig sen.

Så fint det var när vi kom dit! Solen sken och alla dessa härliga ballonger.

Bästa Johanna som är en av ägarna på Plain Vanilla. Har du ännu inte besökt butiken så gör det, det ligger supermysigt vid vattnet vid Jungrusund. Kläderna är sååå fina och det finns massor med olika märken. Ta en dagsutflykt eller något, där finns restauranger, bar, padel och minigolf. Säkert annat också men det har jag i så fall missat! Men, tips tips, åk dit.

Min topp finns HÄR, så många som frågade på Instagram.

Vi var inbjudna av Erwik Communication. Blev en mysig timma i butiken, och som jag skrev en hel hög med sommarkläder. Ni ser färgen i bakgrunden, blev många plagg i den färgen. Älskar den färgen på sommaren, så snyggt på lite brunbränd hud.

Efter shoppingen gav vi oss ned till golfbanan och golfbaren. Spelade minigolf på en superfin bana som ligger precis vid vattnet. Jag förlorade med en enda poäng mot Tony, gaaaaah….vinnarskallen i mig skriker nästan rakt ut. 🤣

Nu måste jag kvista och här, fortsätter skriva igen sen. ❤️

Kram Nina

64
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Siv
Siv
2 years ago

Blir nog tomt på Fjärdhundra skolan när Kristina slutar blir inte lätt att ersätta henne . Fint ni firade henne , det är hon värd💐👏🥰

niiinis
niiinis
Reply to  Siv
2 years ago

Ja, det tror jag också. 😓❤️ Hon blev så glad. 💕

Anna
Anna
2 years ago

Du har så fin klädstil💕 Vart kommer dina byxor ifrån?

Nästa inlägg

Frissan och soldag

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x