En jobbig dag…. Eller?

Idag blir förmodligen en väldigt tuff dag för en som är högkänslig. Först till osteopaten med min rygg, sen till tandläkaren och ta tag i en trasig visdomstand, det finns en till som strular men den får vi ta sen. Hjälp! Eller så kanske jag bara ska ”restarta” mig själv och tänka att allt kommer gå skitbra! Att intala sig lugn och ro liksom. Men jag vet ju dock exakt hur svårt det är när kroppen rusar i panik, rädsla och oro. Men….nu ska jag vara en duktig tjej, ta tag i 2 stora problem samtidigt kanske är det absolut bästa! Lika bra och ta tag i precis allt när man ändå håller på….

….hörs sen igen!

Kram Nina

70
Subscribe
Notify of
guest

7 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anette
Anette
2 years ago

En visdomstand känns ju typ inget att dra ut och går på ett kick😊Har dragit ut 3 av mina…bara tagit nån minut..

niiinis
niiinis
Reply to  Anette
2 years ago

Då har nog du haft tur! Mina tar typ en halvtimma att dra ur och tandläkaren är svettig efteråt. 😓

Anette
Anette
Reply to  niiinis
2 years ago

Men va…oj..ja då förstår jag om du kände lite stress❤ Kanske jag som är onormal då haha

niiinis
niiinis
Reply to  Anette
2 years ago

Nej nej, bara haft lite tur. 😀😀😀❤️

Berit
Berit
2 years ago

Lycka till det kommer att gå bra!

niiinis
niiinis
Reply to  Berit
2 years ago

❤️❤️❤️

Therese
Therese
2 years ago

Åh, lider med dig. Har ångest varje dag. Idag tog jag oclså tag i det där med tandläkaren och bokade tid. Drog ut dom två övre visdomständerna ifjol och nu känner jag att dom nedre strular. Dragit med så för det både pga jobbigt bara hos tandläkaren, jobbigt efter utdragna tänder och att det kostar så förbannat mkt. Nu riskerar det bli extra dyrt bara för att jag gruvat mig så och dragit ut på det 😔 hoppas i övrigt kunna släppa på lite ångestgrejer när semestern börjar nästa vecka. Förra året styrdes stor del av ledigheten av den, blä!

Img 7237.jpg

Nästa inlägg

Världens godaste revbensspjäll

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x