ANNONS

Urmysigt kompishäng

Godmorgon vänner!

Ja jag kämpar på här med min mun, igår var jag nog lite för positiv och tänkte att detta gör ju knappt ont när dagen gått. Det gör det, var bara att jag hade fullt upp igår…kände kanske inte efter. Så öm idag. Blev så himla positivt överraskad igår när tandläkaren ringde och frågade hur det var? Trodde att jag glömt något, har väl aldrig varit med om att de ringer och undrar hur man mår dagen efter? Har ni det? Urfin service ju!

Kom på att jag helt glömt att berätta om vår lilla middag vi var på med kompisar från Sthlm. Alltid så mysigt att ses. Vi åkte ut dit direkt efter Plain Vanilla eventet förra lördagen.

Först måste jag bara visa dessa superfina bilder på Milo. Tagna utanför Plain Vanilla när han satt i den här alldeles magiska rottingstolen.

Min fina pojke! ❤️

Cia & Micke bjöd på färsk tonfiskmiddag. Snabbt halstrad bara. Och herregud så gott det var alltså. Tänker fortfarande på den där maten. Måste haffa receptet av Cia så jag också får laga det. Så otroligt fräscht och så gott. Kidsen såg vi knappt till då de hade fullt upp med att spela fotboll och spela spel. Blev en supertrevlig kväll med musikquiz bl a. Älskar’t!

Jag körde men vi beslutade ändå att vi skulle bo kvar i närheten. Det var tur det, kl 02 åkte vi hem i natten. Hade aldrig orkat köra ända hem till Enköping. Jag som blir så sjukt trött av att sitta i bilen jämt. Här låg mitt lilla gäng och sov fortfarande. Frukosten skulle vara mellan 7-10 och denna bild är tagen 9.15. Det blev bråttom sen kan jag lova.

Vi bodde på Clarion Tapetfabriken, ett ursnyggt hotell verkligen. Blev helt kär i badrummet.

Fin utsikt! 🥰

Väldigt snygg inredning för övrigt också!

Redo för frukost. Bästa målet på dagen är ju helt klart hotellfrukosten. Älskar den verkligen!

Väldigt stort nere på frukosten. Tyvärr hann vi rätt dåligt då vi kom ned så sent men jag hann plocka på mig en hel del ändå. 🤣

Min nya craving, använder denna så ofta jag kan. Ett serum med en sån kall kula som man masserar in på olika ställen i huvudet. Lindrar stress bl a. Heter Calming Serum, finns HÄR. Det står på själva förpackningen var man ska massera in den. Så skönt!

Apropå Rituals så besökte vi Sickla köpkvarter på vägen hem. Låg precis bredvid. Besökte såklart Rituals och fyllde på förråden hemma. Älskar deras duschmousse, kan knappt använda annat sen jag började använda det. Så härligt på kroppen!

Den röda, en ny favvo! Doft av Indisk ros och innehåller sötmandelolja, så härlig på kroppen. Harmonizing, alla duschskum har olika verkan så att säga. Finns HÄR.

Den turkosa, ritual of Karma, doft av helig lotus och vitt te. Denna ger positivitet. Finns HÄR. Den svarta, ritual of oudh. Doft av patchouli och agarträ. Sägs öka välmående. Finns HÄR. 

Det blev lite skor för både Milo & Tony också! Tony hittade dessa på Din Sko, älskade dom och köpte även svarta nu. Milo köpte likadana vita som Tony har. Så snygga och bra pris! Tips tips!

Sedan bar det av hemåt! Milo hade fotbollsmatch senare på dagen. Det blev en superbra helg på alla sätt.

Nu ta tag i dagen, vi hörs lite senare.

Kram Nina

77
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Img 7281.jpg

Nästa inlägg

Riktigt tuff dag igår!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x