Kul hemmafest

Godmorgon vänner!

Åh herregud vad jag har sovit. Grejen är att jag sovit så dåligt i flera nätter, säkert i över en vecka. Igår bestämde vi att vi bara skulle ha en hemmadag, så igår sov jag. Typ hela dagen från det vi kom hem och också hela natten. Jag tror att jag i runda slängar sovit nånstans 12 timmar sammanlagt. Det var välbehövligt, känner mig lite som pånyttfödd nu. 😀

I Fredags var vi bjudna på fest hos våra vänner Per & Sussi, vi checkade in på hotell J sent på eftermiddagen efter att vi suttit i helt galna köer i Sthlm. Stressade, jag hann inte ens tvätta håret som var planen. Glömde torrschampo också så jag hade skitigt hår…. Haha, men men, det går att gå på fest med skitigt hår också märkte jag. Sen hade Sussi torrschampo så jag fick byta till det lite.

I taxin på väg till festen. En timma sena men jag hade sms:at om det. Hatar att komma försent men ibland går det ju bara inte.

Festen var i full gång när vi anlände. Massor med gott att äta stod uppdukat, jag tog reda på allt för detta kan jag verkligen tänka mig att också ha om man nångång har fest.

Massor med trevligt folk och mingel. Precis så som en trevlig fest ska vara. Sussi och jag lärde känna varandra på en anställningsintervju som hon höll i när hon och hennes dåvarande sambo skulle starta ett stort gym i Enköping. Elliot var 7 månader gammal minns jag. Vi satt på den där intervjun i 2 timmar och klickade så satans fint alltså, Sussi anställde mig och på den vägen är det! Efter den dagen är vi fina vänner och har gått igenom så himla mycket. Det är 23 år sedan, galet hur tiden går.

Häftigt nog så spelade Nicke Borg lite senare på kvällen, ni som känner igen Backyard Babies vet exakt vem han är.

En skitkul fest verkligen! En DJ från Australien spelade senare på kvällen och underhöll med dansmusik. Så härligt med hemmafest hörni, älskade varje sekund.

B6602982-C059-42BE-BFCE-39220177142F

Detta var vår vy från frukosten. Hotellet ligger verkligen så himla fint.
0CC26BFA-00D9-446A-8814-A1FE1B3D8985
FBB0BAA2-E07F-48B2-9FDC-ECB3884ADB0A 9FBCA727-2C7B-42DA-9887-FBB4C3AE8B9F 8585EEEF-47B6-4869-B056-DAF1DBED28EC
Vi åt en jättegod frukost och sedan gav vi oss av ned till vattnet för en liten promenad. Ni som kollar mina stories på Instagram kunde se när Tony såg ut som Vanheden. Haha, honom får man skratta med varje dag. 🤣

Hörni! Nu ska jag packa om väskorna här, en liten minisemester väntar till Furuvik. Vi hörs sen igen, bloggar från bilen.

Kram Nina

81
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sofia
Sofia
1 year ago

Låter som en superhärlig kväll. Nu blev jag lite nyfiken, vad jobbade du med på gymmet?

niiinis
niiinis
Reply to  Sofia
1 year ago

Jobbade som säljare i 2 år, sen var jag platschef i ytterligare 2 år.

Nästa inlägg

Urmysigt kompishäng

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x