Minisemester i Furuvik

Godmorgon vänner!

Vaknade upp i Furuvik idag. Jag var upp och kissade inatt vid klockan 3 och möttes av denna himmel, det var verkligen magiskt. Stod länge och bara tittade.

Förstår ni! Så fantastiskt, klockan 3 inatt liksom. Helt magiskt. Såna himlar finns nog inte på så många platser att se den tiden på dygnet.

Vi kom hit vid halv 1 igår, kvistade genast in i parken. Milo åkte några åk själv innan kusinerna anlände från djurparken.

Vi hann också med och vinna lite prylar. Haha, 4 såna här bollar hemma hos oss nu. 🤍

Det är ju så fasligt kul med alla dessa lekar, både för vuxen och barn. Vi kör råtävling varje gång. Den här fick både Milo och jag superdäng i då Tony slog någon form av rekord. Typ 750 poäng…. 

Glasspaus, rätt så varm här igår så det var skönt att sätta sig till en stund. Varmt när solen var framme, var det molnigt så frös vi, blåste nämligen nordanvindar här igår. Det kändes också från pappersfabriken i Skutskär, vilken hemsk pruttlukt.

Gud så kul dom hade! Alltså barn som har riktigt kul, kulle kunna bara titta på dom i timmar. ❤️

Kvällen tillbringade vi i vår urmysiga stuga. Vi käkade pizza på altanen. Ska visa dig bilder inifrån sen, många som frågat vilka dessa stugor är så tänkte visa er.

Här stor jag en stund och bara tog in doften, var tvungen att knäppa av en bild så jag i vinter kommer ihåg den här stunden och doften.

I morse var jag ute och gick, behöver verkligen verkligen komma igång igen. Min oro och ångest har stigit massor sen jag slutade ha en kontinuitet med det. Blir ju så varje gång så fattar inte varför man aldrig lär sig. Oro och ångest följer ju med förklimakteriet så det är ju viktigare än nånsin just nu. Det och äta mer hälsosamt står på agendan nu, har börjat idag. Veckorna mer hälsosamma och sen kan ma. Sväva ut på helgerna.

Nehej, nu är vi vid badet här på Furuvik. Svärfar sitter där och kikar på barnbarnen som springer runt.

Vi hörs sen igen!

Kram Nina

75
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Img 7421.jpg

Nästa inlägg

Grillad Smörig potatis

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x