Tacksam!

Jag har……

….varit på årets första riktiga strandbesök, eller egentligen bryggbesök. Sett min underbara pojke bada i det glittrande vattnet och sett hans lycka i ögonen över just det.

….kommit igång med mina promenader igen. Ibland är han med, ibland inte. De morgnar han är med älskar jag alldeles extra mycket. Medsamma som jag kom igång så blev det psykiskt jobbiga tankarna lite mindre vassa och själen lite mer bomull.

Note to self: Sluta aldrig med dina promenader.

…..badat i bubbelkoppen och samtidigt njutit av vackert väder. Är tacksam varje dag över vårt spa-bad som ger mig värme för ryggen, lugn i själen, en stunds tid att landa och ibland en snygg man att titta på bredvid.

….handlat på dessa söta tjejers loppis på vår gata. Hur mycket sommar och barndomslycka är inte detta?

…. blivit chockad av värmen! Men oj vad den värmer min själ nu, från grunden verkligen.

….njutit av en spontan sen lunch med han jag älskar. Kanske älskar lite extra mycket just nu för att han varit ett sånt fint stöd i en lite jobbig period, för att han har samma visioner och drömmar som jag och för att han gör allt för oss. Tacksam för honom varje dag (även de dagar han är en riktigt surk*k också).

…..träffat och spelat boule med vänner vi inte umgåtts med på evigheters evigheter. Vänner som haft en tuff period som nu verkar räta ut sig och livet kanske ler lite extra mot dem! Jag fortsätter hålla mina tummar för att det blir så. ❤️

….gråtit till o från under hela detta inlägg. För att jag snart ska ha mens, för att jag är så tacksam över livet, för att jag är så tacksam över sommaren, för att jag är så tacksam över att det verkar gå så bra för min vän, för att jag är så tacksam över de vänner som jag har kvar i mitt liv, för att jag har en så förstående man som verkar älska mig så mycket….ja står han ut med mig och min lite kantstötta själ, ja då vet man att det är på riktigt. För att jag är så tacksam över mina barn, gud…. Tänk att jag har 3 så fina? Kan inte fatta att min kropp skapat de där tre som fladdrar runt här. För att mina föräldrar finns här. För att allergitabletter hjälper mot pollenallergi (men inte när man glömmer tydligen). För att jag försöker fortsätta tycka om mig själv fast jag åldras och tyngdlagen jobbar lite extra hårt emot mig. För att jag trivs i mitt hem. För att vi fått så fint ute. För att…. Jo, för att livet faktiskt är jäkligt fint fast man går igenom en jobbig period.

Med det vill jag bara önska dig en riktigt riktigt fin midsommar. Kom ihåg att det viktiga inte är vad andra ska tycka. Det viktiga är vad du tycker! ❤️ Det viktiga är inte att det ska vara perfekt, det viktiga är att det som blev blev perfekt för dig. ❤️

Massa midsommarkramar Nina

139
Subscribe
Notify of
guest

9 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Eva
Eva
2 years ago

Tack snälla och önskar dig såklart detsamma!
Hoppas att du mår bättre snart 🙏

Helen
Helen
2 years ago

Men glad midsommar till dig med fina goa du❤️💐☀️☕️💗. Så tacksam att DU finns och delar med dig av ditt liv, jobbiga dagar är det så skönt att få krypa in här hos dig och glömma sina egna bekymmer en stund❤️
För alla tips och receptråd mm
Stor kraaaam💝

Giggi
Giggi
2 years ago

Glad midsommar till dig med. Ha en toppen 👍🏻 dag.

Malin
Malin
2 years ago

Vad fint och klokt skrivet! Glad midsommar till dig och din familj också! Kram 🤗☀️

Marie
Marie
2 years ago

Önskar dig en härlig midsommardag! Tack för att du delar dina tankar, blev alldeles varm i hjärtat av din text och tar med mig ordet tacksam idag. Kram

Åsa
Åsa
2 years ago

Stor kram kommer här fina du ❤️😘. Glad midsommar önskar vi er 🌞

Mia
Mia
2 years ago

Jag är en av dina trogna följare men som väldigt sällan ger mig till känna..
Får bli ändring på det:)
Tycker du verkar så härlig och ni verkar så gemytligt goa! Du verkar vara en sån som man vill ha till bestie🌞😁
Uppskattar att du visar upp och kan berätta när livet är motigt.
Stor varm midsommarkram från Karlstad

StinaLo
StinaLo
2 years ago

Tack detsamma sent omsider! Efter regn kommer solsken. Livet går upp o ned. Tack för att du delar med dig❤️Hjärtevarm kram🙋‍♀️

Malin
Malin
2 years ago

Men så fint skrivet av dig , nu är din Nina ❤️

Img 3347.jpg

Nästa inlägg

Sommarsmörgåstårta

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x