Varma dagar

Innehåller annonslänkar genom reklam för Åhléns 

Godmorgon vänner!

Gaaah, börjar få lite ont igen, ja där de drog ut tanden. Vet inte om det är värmen som kanske ger lite inflammation eller vad, är lite svullen också, men det har jag varit sedan den drogs ut. Har ju tid hos samma tandis nu i veckan igen så tills dess får det bli till att gurgla Paroex och äta Ipren tror jag.

Det är riktigt sköna dagar nu, men oj så varmt det är! Jag känner hur det rinner längs ryggraden för jämnan. Vi har tillbringat den mesta tiden på stranden, där det ändå fläktat en del. Jag har hållit mig under parasollet hela tiden, älskar det. Har ett parasoll från rusta med en fot som man fyller med vatten (eller sand). Den kan vi ta med överallt!

Survival-kit för en solig dag. 😀 Bästa solskyddsfaktorn som finns är av märket Hawaiian Tropic. Går direkt in i huden utan kladd och innehåller också silkesprotein som mjukgör huden. Finns med olika SPF. Finns HÄR (medlemsREA just nu). Sedan en annan form av ”lifesaver”. Denna har jag alltid med mig i väskan. En ”hair and body” mist från Rituals som doftar maaaaaagiskt. Finns HÄR. Färgar inte av sig eller lämnar fläckar på kläder, perfekt doft att fräscha till sig med efter en dag på beachen när man kanske måste kvista in på affären och vill känna sig lite fräschare än som en sjöbotten. Sen har jag med mig vatten var jag än går nu, ni kommer väl ihåg att dricka mina vänner. Man kan snabbt bli uttorkad i värmen. Milo blir illamående av att vara uttorkad, jag känner mig förvirrad och konstig och Tony får ont i skallen. Alla har olika sätt att visa uttorkning. Så kom för tusan ihåg att dricka.

Förresten såg denna kombination på bikini när jag klickade runt på Åhléns sida. Wow wow wow så fiiiiiiin! Bikini BH HÄR, bikinitrosor HÄR.

Hepp! Dags att ta tag i dagen ordentligt. Vi hörs sen igen.

Kram Nina

49
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Img 7903.jpg

Nästa inlägg

Kör en detox för håret!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x