Rosendals trädgård

Halloj i stugorna!

Idag är jag sådär riktigt låg i humöret så jag har parkerat mig under en filt här i soffan. Mensen kom ju igår och jag lär mig aldrig att jag ska fortsätta ett par dagar till med progesteronkrämen, då blir jag inte såhär. Ska resa mig ur soffan så fort jag skrivit klart till dig och hämta den. Orka vara en deppo liksom, det får dom se alldeles tillräckligt av i den här familjen ändå. Haha…. ”Klajmakteriabitch” som man är lite då och då.

Idag hade vi möten i Stockholm, möten där på Fredag också så det kommer bli en del storstad för oss denna veckan. Alltså, jag håller på och spricka för att jag inte kan berätta något för er än, men alldeles snart så hoppas jag kan kunna göra det. Det har inget med mötet att göra men jag kom på det nu….. alltså om allt går som det ska, vilket jag verkligen håller tummarna för så…. Ja gud alltså! Nej men jag kan inte fortsätta skriva om det för då kommer jag försäga mig. Men ni får självklart veta sen.

Efter mötena så brassade vi ut till Rosendals Trädgård. Har du inte varit där nångång så tycker jag verkligen att du ska bege dig dit. Det är ett supermysigt ställe på Djurgården i Sthlm. Mat, fika och butik.

Ja men hur går det då med att sköta sig i veckorna och äta lite nyttigare? Käpprätt åt fanders, totalt alltså. Men jag tar lite nya tag då och då, semester och sommartider är ju lite annorlunda.

Jag besökte butiken där också. Blev så himla nyfiken på massor. Köpte med mig rabarbersaft, jordgubbs & rabarbersylt och blomstersocker. Inga tillsatser, bara bra grejer. Blomstersockret ska jag testa när jag bakar, sylten ska jag ha i en supergod rulltårta tänkte jag. Rabarbersaften ska jag testa några drinkar med.

Så spännande med dessa kryddor. Dom tipsade om att använda Bruschettakryddan med att tex blanda den med olivolja och breda på det på bröd. Jag tänker att man kan göra ett supergott kryddsmör av det också. Mums! Rotsellerisalt är supergott i nästan all typ av mat så det köpte jag också. Ska bli spännande att prova!

Nu ska jag laga mat här hemma, vi hörs.

Kram Nina

55
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jenny
Jenny
1 year ago

Tidigare gjorde du superfina text-tavlor av exempelvis låttexter, jag har en hemma 🙂 Är det något som du fortfarande gör? 🙂

niiinis
niiinis
Reply to  Jenny
1 year ago

Ej tyvärr! Jag hinner inte det längre. 🥹💕

Nettan
Nettan
1 year ago

Hoppas på en ny bok, har din Baka på 30 min, fantastisk.

Therese
Therese
1 year ago

Tyckte jag läste nåt om nåt förslag till kokbok, kan det vara det månne? 😀

Nästa inlägg

Bokrelease

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x