Äntligen på Öland!

När man tänkte att nu kan det väl ändå inte hända mer…..

….så gjorde det de. Gissa om man tänkte att det säkerligen är ett skämt? Johodå! Det tänkte vi.

Jag körde hela vägen ned igår, för omväxlings skull. Jag kom in i ett flow och då är det bara och köra. Satt strax innan Västervik och berömde Volvon från Hyrdon som verkligen rullar så fantastiskt bra med Vagnhild bakom. Superstabil och så tryggt på något vis, jag är galet impad av bilen. Vi har aldrig kört en bättre och då har vi haft sprillans ny KIA Sorento och en Porsche under 6 månader. Helt klart den bästa och mest komfortabla bil vi haft.

Rätt vad det är så krängde bilen till och jag kollade i sidospeglarna och såg att husvagnen började kränga och wobbla. Såg också något svart som lossnade från husvagnen och for iväg. Bromsade och som tur var stannade husvagnen upp med wobblandet och så kom det en parkeringsficka ganska direkt som vi kunde stanna vid.

Här stod vi, total haveri…. Igen. Ändå var däcket kollat. Det såg bra ut. Bra mönsterdjup och såg friskt ut. Ingmar, han med bärgningsföretaget sa att det är omöjligt och säga när ett däck ska sprängas. Annars skulle det ju aldrig sprängas några däck.

Ingmar var en klippa som såg till att vi på plats fick ett nytt däck och kunde åka vidare mot Böda, 2 timmar senare än beräknat….. men iväg ändå utan och behöva övernatta på en parkeringsficka mitt ute i ingenstans. Alla däckfirmor stänger kl 17 tydligen…. För de hade alla stängt när den var strax över 17. 

Off and away med söndertrasade däcket. Tack Ingmar, det kostade en slant men så värt allt i världen!

Att äntligen få se den symboliska bron över till Öland kändes ju fantastiskt som ni förstår. Nästan svårt att tro det var sant. 🙏🏻

Solnedgången var magisk, helt tyst och så bara vi och Vagnhild när mörkret la sig. Vi hade till 23 på oss att komma i. 22.30 var vi här. Schysst marginal va? 😂 Ringa nattvakten som släppte in oss på campingen, in på vår plats och typ bädda ned oss i sängarna blev det när vi väl var på plats. Vi sov som små grisar inatt, jag har ju bettskena numera och upplever att jag sover bättre. Får se om det håller i sig?

I morse började vi med padel och sen även lite styrketräning på det. Det är så annorlunda här, man har mer tid och prioriterar så annorlunda. Älskar det! Tänk om man alltid fick leva såhär?

En av mina målbilder när vintern var som kallast och mörkast var den här. på väg ned till den vita stranden här på Böda.

Här satt vi idag på afterbeach. Lyssnade på trubaduren och bara njöt i solen.

Milo badade och vi låg på en filt och njöt. Vet ni att jag t.o.m. somnade där på filten. Exakt såhär blir jag när jag kommer iväg på semester om det varit lite för mycket under en period. Jag kopplar liksom ned hela systemet och blir lite som en bebis som behöver sova flera ggr på en dag….

Milo är på basketplanen med andra kids här på området. Han lever livets glada dagar. Youthpark här på Böda är verkligen ASKUL för ungdomarna. Detta gör nog att många ungdomar fortfarande vill hänga på sina föräldrar på semester. Ett hett tips till dig som har ungdomar där hemma som helst bara vill stanna hemma.

Vi blev utkastade kl 21, då får alla barn under 12 år med föräldrar lämna youthpark och då ska där vara föräldrafritt. Jag och Tony lommade till husvagnen och har just nu lite mys här i förtältet.

Nu ska jag ta kväll här. Klockan är redan 22.25 ser jag. Natti natti och följ mig gärna på Instagram. Där är jag väldigt aktiv i story.

Kram Nina

81
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Louise Karlsson
Louise Karlsson
2 years ago

Härligt med husvagn. Vi åker iväg med vår på lördag. Impad att du kör. Jag har inget husvagnskörkort. Ha det fortsatt mysigt☀️😎🥂

niiinis
niiinis
Reply to  Louise Karlsson
2 years ago

När man fick körkort innan 1996 behöver man inget husvagnskörkort som tur är. 🥰

Jeanette
Jeanette
2 years ago

Underbart med bilder på Öland, känner att man vill dit varje år och det brukar bli så:) I år har vi pratat om Strömstad men vi får se…har sen semester så vi får vänta lite till innan det är dags. Vad fint och mysigt du har i förtältet, tipsa gärna om grejer dit<3

7f402ff9 82c3 4f95 a48d 75858df6a9a4 6968 0000011b0b650c1c.jpg

Nästa inlägg

Skulle vi få åka till Öland?

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x