Ursäkta frånvaron!

Annonslänkar genom reklam för Cellbes.

Hej vänner!

Ja men vi har landat hemma här efter semestern på Öland. Ursäkta min frånvaro men jag blev ju krasslig när vi kom hem så jag har tagit det väldigt lugnt. Mest bara varit hemma i soffan och tagit det väldigt lugnt, blev en liten liten utflykt med bilen igår så jag i alla fall fick komma utanför altanens gränser.

Vår sista dag på Böda blev härlig och solig, han med en stund på stranden innan jag kvistade mot ”centrum” på Böda och gjorde en fransförlängning. Tyvärr så gick solen i moln så fort jag kom ut från salongen och regnet strilade. Så sista eftermiddagen/kvällen tillbringades i husvagnen.

Tidigt Söndagmorgon gav vi oss iväg. Det var rätt lugnt på vägarna som tur var. Alltid enklare att frakta husvagn när det är lugnt. Ölandsbron är ett måste att fota innan man åker över, den är verkligen maffig. Nu har jag inte sett bron över till Danmark, antar att den kanske är ännu maffigare.

Klänning HÄR, världens skönaste på! Omlott som jag bara älskar. Har denna BH på mig under, perfekt när man t ex har för u-ringad tröja eller klänning! Bästa! Använder den alltid då, finns i vitt också HÄR. Den är på kampanj nu så passa på då för tusan.

Så mysigt att få komma ut när man bara legat inne i några dagar med bara några avstickare på altanen hemma. Vi köpte med oss lite plock och satt där och mumsade på bryggan medan Milo hoppade i och ur plurret.

Nu ska jag ta en dusch, en riktigt välbehövlig dusch. Törs knappt själv känna doften i mina armhålor nu. Haha…. Tjusningen med att vara krasslig, då när man bara skiter i allt. 🙈

Ha en fin kväll så hörs vi! Bättre uppdatering här inne fr o m nu.

Kram Nina

66
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Catta
Catta
1 year ago

Tack för tips på bh👌😃som jag letat,blir knäpp på att ha vissa omlott klänningar och det liksom ”glipar”

niiinis
niiinis
Reply to  Catta
1 year ago

Kul att du gillade! Ja gud som jag använt dessa alltså. Så perfekt när man inte behöver ha ett varmt linne under. 🙈❤️

Nästa inlägg

Njutning

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x