Njutning

Innehåller annonslänkar genom reklam för Lindex & Zalando Lounge

Godmorgon vänner!

Påbörjade detta inlägg igår men somnade ifrån det med telefonen i ansiktet typ. Antar att havsluften gör en lite extra trött. Ja dagarna här på Böda går i raketfart, imorgon är det dags att fara hemåt. Men först en heldag här som dessutom utlovat fint väder.

Jag startar dagarna med en promenad nu. Att gå såhär vid havet alltså, nej men jag vet inte…..det är bara så jädrans helande för själen. Vad är det? Är det saltvattnet? Havets storhet? Vad är det som gör att det känns så annorlunda och fint att gå där? Uppskattar man det lika mycket tror ni om man bor såhär undrar jag?

Dessa små bryggbeklädda små stigar i sanden. Vill ta bild varje gång. Inget förändras men det är bara så fint så jag måste.

En del har så fint, det är som en riktigt vacker trädgård. Perfekt klippt gräsmatta och blomuppsättningar.

I förrgår var det kasst väder, då tog vi bilen till Borgholm. Frågade på min Instagram vad man inte får missa. Fick tips om denna restaurang som också är med i White guide.

(Vad glad jag ser ut…. 😂) Fick så många frågor om var min tröja var ifrån. Den är från H&M men köpt förrförra året så jag hittade den inte mer.

Tipsar dock om dessa urmysiga tröjor (<klickbar länk). Hur fint att matcha med barnen t ex? Super-REA nu också.

Lundgrens garage hette restaurangen. Den är med i White guide. Så häftigt ju! Kan säga att den köttbiten (Brisket – black angus kött) som fått tillagas i fleeeeera timmar var det absolut godaste kött jag ätit. Det var helt jäkla sagolikt alltså!

Tonys köttbit såg ut att komma från en val typ! 😂

Men det var från nöt, allt smakade väldigt väldigt gott. Tog barbecue och sweet mustars dip till min mat och det var såååå smarrigt!

Milo tog en hamburgertallrik. Den godaste hamburgare han ätit sa han. Så så så god mat, tips tips om ni har vägarna förbi.

På vägen hem passerade vi Borgholms ruin. Det hade hunnit stänga vilket var lite synd, men så maffigt det såg ut. Jag är så himla fascinerad av just ruiner. Glömmer aldrig när vi var till Italien i Rom och såg Colosseum, se bilder HÄR. Alltså den känslan att stå där…. Jag rös på hela kroppen. Det var helt otroligt.

Som sagt, morgnarna har startat med morgonpromenad. Familjen har legat och sovit och jag har smugit ut innan de vaknat.

Efter promenaden har jag gått till bageriet och köpt färska frallor. Hur trevligt? Man borde alltid bo nära ett bageri och kunna köpa färskt bröd.

Eftermiddagen tillbringades sen på stranden. Så himla skönt. Det var växlande molnighet igår vilket ju passar mig perfekt. Kl 15 börjar After beach så då får man också lyssna på trubaduren. Så trevligt!

Köpt flera fina kaftaner till stranden på Zalando. Denna ovan var slutsåld men tänkte tipsa om de andra som fortfarande finns kvar som jag köpte.

Köpte den HÄR. Svinbillig just nu! 😍

Så fin, finns i olika färger HÄR.

En vit med jättefin detalj i halsen, finns HÄR.

Nehej! Dags att sätta igång här, vi ska ta oss till stranden och kl 13 har jag tid för att göra fransar. Var in och kikade på deras sida och såg att de hade tider idag. Sånt jäkla kap av mig. Haha…

Vi hörs sen igen!

Kram Nina

73
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sofia
Sofia
1 year ago

Är också helt fascinerad av gamla slott och borgar. Man känner historiens vingslag verkligen. Vill tipsa om att ta en roadtrip i Skottland och besöka dessa fantastiska platser:

https://www.eileandonancastle.com/visit/

https://www.historicenvironment.scot/visit-a-place/places/urquhart-castle/

I norra England denna ö, som är så fascinerande:

https://www.nationaltrust.org.uk/lindisfarne-castle

Nästa inlägg

Böda strand treat us good

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x