Magisk doft i rummet

Innehåller annonslänkar för NordicFeel.

Godmorgon vänner!

Torsdag och vädret ska bli sämre, gud i helgen skulle det bli 13 grader. Haha, vad är det frågan om Sverige? 13 grader? Det blir till att burra upp sig med filt och tända ljus i soffan tänker jag. Låtsas att det är höst i 2 dagar, men sen får det bannemig vända och bli toppensommar tänker jag.

Igår bjöds vi dock på en himmel som inte fick av för hackor, ok det går inte och återge fina himlar på bild, nej men jag säger bara det. Det går inte! Man måste stå där och se dom själv.

Idag har jag känt mig piggare, vågar knappt säga det men så är det. Å vad är det första man gör då? Nej men man börjar städa! Haha, det slår aldrig fel för mig. Har jag varit sjuk så är det alltid det första ja gör. Jag har denna morgon rensat ut min garderob och städat Elliots/Theddes rum. Alltså mina stora barn bor ju hemma i omgångar, just nu har den använts i omgångar av båda stora barnen och jag lär får ju pris för största curlingmamman 2022 i alla fall. 100 ggr har jag stängt dörren till rummet och tänkt att ”Nej fan, nu för dom ta reda på sitt skit där inne. Jag tänker inte göra det där nå mer!” Vad tror ni jag gjorde i morse? Nej men tog reda på deras skit. 😂 Jag är så kass!

Tror ni jag lärt mig något då? Ja efter de stora barnen alltså? Eeeh, nope…inte ett skit. Jag gör samma för Milo nu. Städar hans rum och fixar i hans garderob. Men ni skulle höra mig hur jag frenetiskt ändå försöker vara en ståndaktig mamma som ställer krav:

Nu ska ni alla få en egen tvättkorg, sen sköter ni er egen tvätt och viker in i era garderober.” Ja där står jag och pekar med hela handen och menar att här kvällar i mig ska det bli ordning nu: Tror ni jag ens handlat tvättkorgarna? Nej men på riktigt! Vad är det för fel på en? Någon förändring måste ske och med Milo är det bråttom, han är 13…. Voine, voine! Konsktruktiva tips tas tacksamt emot.

I deras rum doftar det nu gott och rent! Kan verkligen rekommendera dessa hemmadofter. Jag kallar dom så. Jag har de stora varianterna, finns även i mindre. Den för HONOM hittar du HÄR. En superfräsch doft som man inte kan få nog av. Perfekt att spraya rum, sängkläder, kläder man vill fräscha upp eller bara ned i en väska som behöver fräschas upp. Äääääälskar dessa dofter! Doften LÄNGTAN är beroendeframkallande, åh jag vill spraya det på allt. Doftar nytvättat, perfekt att vara spraya på kläderna om de t ex legat i en väska och känns ofräscha. Eller bara spraya i sängen när man bäddat så känns det plötsligt lite nytvättat igen. Den doften finns såklart också i olika storlek och finns HÄR.

Tips tips till Fredagsstädningen! Jag brukar susa runt med den när man städat klart och liksom spraya på pricken över i:et. Mums!

Kan verkligen rekommendera SPORTTVÄTT också. Nej men den här är såååå bra! Du vet sura sportkläder som man ibland inte blir riktigt rena, kan lukta lite surt i armhålor även om de är nytvättade t ex. Då ska du använda det här. Jag gör så att jag har vanligt tvättmedel och sen har jag i en en 1/2 dl av det här också. ALLT sån doft försvinner. Testade även att tvätta ett par smutsiga skor som luktade faaaan, nämen doften är helt borta! Så grymt! Du hittar den HÄR. Finns mjukmedel också, den hittar du HÄR.

Nej, nu måste jag jobba vidare här. Vi hörs sen igen. Har lite snabba recept som jag vill dela med mig av. Du vet när du är hungrig som tusan och det bara måste gå snabbt men man vill fortfarande att det ska vara gott. Såna recept. Bra va? Vi hör sen…

Kram Nina

42
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Yvonne
Yvonne
1 year ago

Min dotter har tvättat alla sina kläder själv från det hon var 10 år. Hon frågade hur man tvättar och jag visade henne. Eftersom jag är ensamförälder så ville hon lära sig själv för att avlasta mig lite arbete.

Therese
Therese
1 year ago

Jag har lovat barnen pepparlaksbakning och tomtegröt på lördag när det visar typ 12 grader och 35 mm regn 😅

niiinis
niiinis
Reply to  Therese
1 year ago

😂😂😂 Klockrent!

0ba62c8f 02f2 4090 9cac 8949554f150d.jpg

Nästa inlägg

Ursäkta frånvaron!

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x