ANNONS
Integritet på Tailsweep

Inlägget innehåller annonslänkar

Inreder i huvudet

/

Godmorgon vänner!

Ja åh. Detta med vår flytt har ju verkligen satt igång inredningssuget på riktigt hos mig alltså. Åh, jag tittar på bilderna och så planerar jag utefter dem vad vi ska inreda var osv. Nu är jag på sovrummet. Alla sovrum har ett varsitt badrum också så där är jag och petar nu.

Det här tror jag kommer bli vårt sovrum, det vet vi inte säkert förrän vi landar därnere såklart men utefter vad vi ser på bilderna blir det nog så. Det här håller jag på och inreder i skallen nu…. 🤍

Hittade massor på Ellos som har massa rea nu som jag vill göra fint med. Vill ju ha det den där jordiga/beiga/träkänslan i rummen. Dels för att det är så himla fint, men också för att det passar i det klimatet så himla bra.

Kolla sängkläderna! (30% rabatt just nu). Älskar dom, sådär linneaktiga och härliga.

Överkastet – (30% rabatt nu) älskar verkligen! Så himla himla fint. Passar perfekt till sängkläderna också.

Dessa som sänglampor (20% rabatt nu), så himla himla fina. Snyggt med lite höjd på sänglamporna. Vill nog ha något mörka sängbord också om jag hittar några billiga därnere.

Jag vet inte men jag har alltid drömt om en sån här sänghimmel (30% rabatt). Men är det kanske bara bökigt och samlar damm? Vad tror du?

Hur kär blev jag inte i denna sänggavel då? (25% rabatt). Så fin så fin! Men att konka med en sänggavel kommer ju inte hända. 😂

Istället för sänggavel blir det nog kanske dessa speglar (25% rabatt nu) och några fina posters.

Som den HÄR. Finns massor med olika fina.

Och så den här underbara taklampan som jag suktat efter länge. Den är det 20% rabatt på nu. Så enkelt ändå har man fått en helt ny prägel på ett helt sovrum.

Ja man har en hel del att tänka på hörni, och hittills har det varit att tänka på allt det praktiska som måste lösas. T ex ett NIE nummer till oss vuxna för att vi ens ska få köpa en flaska gasol. Sånt är jag glad att vi fick veta i god tid, annars hade det blivit väldigt krångligt.

Nehej, nu måste jag fortsätta jobba här. Vi hörs sen igen. Idag kommer receptet på den stekta müslin jag gjorde på min Instagram häromdagen. Missa inte!

Kram Nina

7
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00