ANNONS
Integritet på Tailsweep

Ninas stekta musli

/

Äntligen kommer det efterfrågade receptet på den stekta müslin här. Så enkelt fixat och blev ju så fantastiskt gott.

Bra utrustning att ha:

Bra stekpanna med höga kanter (klickbar länk) – denna är just nu på 30% rea.

Glasburk med lock (klickbar länk) – jättefin burk som är fin att ha stå framme också.

Träsked (klickbar länk) – fint att ha en träsked att ta med ur glasburken.

Fina frukostskålar (klickbar länk) – så fina skålar att äta frukost ur.

Ninas stekta müsli

1/2 dl kokosolja

6 dl havregryn

2 dl kokosflingor

2 tsk kanel

1 tsk malen kardemumma

2 krm vaniljpulver

1/2 dl flytande honung

2 dl vatten

Gör såhär:

1) Börja med att smälta kokosoljan i stekpannna. Ha medelvärme ungefär. Håll i havregryn, kokosflingor, alla kryddor och honungen. Häll också i vatten.

2) Rör runt ordentligt tills allt blandats. Sedan rör du runt ofta tills att allt börjar få fin färg. Det tar ca 10-15 min.

3) Häll upp på ett stort fat så de får svalna. Häll sedan upp allt i en glasburk förslagsvis.

Tips: Hacka i olika nötter och fröer också om du vill.

Gilla gärna receptet genom att klicka i hjärtat till höger under bilden, då blir jag glad! 

Följ mig gärna på min FB-sida för flera dagliga receptuppdateringar HÄR

Följ mig gärna på Instagram med bilder & videouppdateringar i story HÄR

Följ mig gärna på Bloglovin så du inte missar några inlägg HÄR

Kram Nina

0

Följ mig gärna på Instagram, uppdaterar story dagligen.

@niiinis.se
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00