Mysig kväll

Innehåller annonslänkar för Gina Tricot, H&M, Gucci

Godmorgon godmorgon!

Men oj, dagarna bara går hörni. Ibland måste jag stanna upp och tänka: ”Nu är mitt i sommaren, just just nu. Glöm inte bort att njuta!” Det hjälper faktiskt lite att ta in sommaren lite extra, testa vetja. Jag har haft enorma högar av jobb som varit tvunget att avklaras så jag har långa stunder suttit helt nedborrad och typ glömt tid och rum. Men nu är jag här igen. Tänkte berätta om lite saker som man ändå hunnit med när man tagit en paus här och där.

Vår lilla tjej i familjen har upptäckt altanen som en väldigt härlig plats att tillbringa lite tid på. Ängslig och rädd av sig som hon är så har det varit lagom. Hon vågar inte röra sig utanför och tur är väl det? Jag tänker att hon skulle få en chock om hon mötte en annan katt, hon har ju fått stryk som tusan en gång när hon irrade sig ut.

Igår hade vi bokat bord på Kajplats 9. Trots massor av jobb så har vi ändå försökt göra lite mysiga saker. Kajplats 9 låg på listan som en av restaurangerna vi måste besöka i sommar. Deras skaldjur är sååååå goda och det har jag längtat extra mycket efter. Vår meny för kvällen blev :

FÖRRÄTT: Tony tog toast Skagen (som alltid), han älskar verkligen det. Jag och Milo delade på gordaloliver och rökta mandlar. Jag tål inte mandlar men han åt av mina oliver. 😀

VARMRÄTT: Jag tog halv hummer med strips och aioli. Hummern deras är den bästa jag ätit. Tony och Milo tog köttbullar, dom är också så fantastiskt goda där. Perfekt säger dom båda.

EFTERRÄTT: Vi var alla mätta så det blev att vi delade på Smörstekt kardemummakaka, till det var det lättvispad grädde, glass, kolasås och svenska jordgubbar. MAGISK! Sen blev det också en chokladtryffel.

Mina kläder: Jeans HÄR, kavaj HÄR, skor HÄR (finns i guld kvar), blus HÄR, skärp HÄR.

Efter mat hade vi bokat bowling. Milo och jag hade ingen bra bowlingkväll igår. Skit. Dock så återhämtade jag mig, hämtade upp ett jätteunderläge för att förlora med endast några poäng mot slutet. Skit också. 😀 Äsch, det var mest kul och spela igår.

Tony och Milo avslutade med lite pingis. Vi var klara runt 21 tiden så kvällen vara sprang fram. Mysigt var det och sen blev det soffan med lite snacks och film. En toppenmåndag i semestertider.

Nähe! Nu ska jag fixa mig, mamma o pappa ska bjuda på lunch på stan.

Vi hörs sen!

Kram Nina

83
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Camilla
Camilla
1 year ago

Mysig dag 😃 kan du inte skriva ett inlägg och berätta mer om er flytt till Spanien ☀️

niiinis
niiinis
Reply to  Camilla
1 year ago

Absolut, det kommer. 🥰

Jennie
Jennie
1 year ago

Vart kommer Milos kläder ifrån?

niiinis
niiinis
Reply to  Jennie
1 year ago

Byxor: Jack & Jones
T-shirt: H&M
Skjorta: H&M

Marita
Marita
1 year ago

Jeansen är dom normala i storlek? Om man vågar beställa!

niiinis
niiinis
Reply to  Marita
1 year ago

Japp, normala! 🥰

Nästa inlägg

Mys på tu man hand och försvunnen påse

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x