Mys på tu man hand och försvunnen påse

Innehåller annonslänkar genom reklam för Lindex

Goddagens älsklingar!

Ja men vilken badnymf jag blivit alltså! 😂 Jag badade i förrgår igen, man kan tro man fått värmeslag eller dåndimpen ju. Hörni, först och främst, tack för era egna berättelser, stöd och inputs när jag berättade om den hemska händelsen i 5 årsålder, (i detta inlägg) som präglat faktiskt hela mitt liv. Bada i sig går rätt bra, ja förutom att jag avskyr kallt vatten på min hud (typiskt för högkänsliga med känsligt nervsystem som jag har), för mig är det ju djupet och så den eviga oron för mina egna barn i vattnet. Sitter och stirrar oavbrutet på dom när dom hoppar i vattnet så det blir ju inte direkt avkopplande med strandhäng för en annan. Och när jag inte kan titta så tvingar jag Tony. 😂 Ändå så blir jag glad (fel ord men ni fattar) när jag hör att det finns fler som mig. Det ger mig stöd på något sätt, man vet att man inte är ensam.

Fråga mig inte om min simstil hahaha….. för jag vet inte själv? Tror Tony lyckades fota just när jag tog simtag.

Och i vanlig ordning när familjen Hermansen är iväg och gör saker så antingen händer det massa konstigheter eller så går saker åt helskotta. Igår hade vi med oss parasollet. Det blåste till lite då och då igår och även om vi har både vattenfylld fot till parasollet och ett specialfäste som ska knipa åt själva parasollfoten för att den INTE ska kunna ta vind och flyga iväg så gjorde den det. Rätt ut bara!

Tony kastade sig efter, dök som en galning rakt ut efter för att komma ikapp den. Till saken hör också att jag hade hängt min baddräkt på tork på den…. Haha! Nej men heeeela bryggan blev engagerade. Vi hojta åt Tony att simma och medan han simmade som en galning kom vinden och slet tag i parasollet så det bara for iväg i all världens fart. Tony gav upp och återvände till bryggan. Själv satte jag efter mot land då jag såg att den kanske kanske skulle landa mot bryggan som stack ut från restaurangen. Fantastiskt nog så såg två som gick på andra sidan det som pågick och gav sig ut på bryggan och lyckades få tag på den, baddräkt och allt! Så när jag kom hade hon hela kittet åt mig, så tacksam och glad jag blev. Vad fina människor det finns! ❤️

Ja det var det fina varma vädret, det slog ju om fullständigt så nu är det jeans och kofta på sig som gäller. Haha, kontrasterna med vädret i Sverige alltså. 🙈

Igår åt vi lunch på tu man hand på stan. Min fina man och jag. Det blir mycket så nu när man har en tonåring hemma. Det är kompisar för det mesta så numera är man glad om man får med sig honom alls. Tacksam ändå att han hänger med oss en hel del fortfarande, vi är ju för tusan de tre musketörerna. 😀 Vi som alltid varit tillsammans.

Min blus jag har på mig finns på rea HÄR på Lindex

Vi var på stan och gjorde lite ärenden efter vi lunchat. Satt en stund på torget och tittade på vår fontän som vi har där, jag berättade om det på min Instastory. Blev rätt roligt då det visade sig att både Tony och jag tittat på samma sak på fontänen när vi var små. Smaskiga ungar….. 😂

Köpte massa tillskott igår som jag hade i en påse, tror ni inte jag gått ifrån påsen då? Den försvann igår, var vet jag inte. Måste nog göra en lov idag och kolla om jag hittar den. Tillskott kostar ju en del så det känns jädrans trist om de bara försvunnit. 🥲 Var förbi Lindex igår så jag ska dit och kika om påsen kan ligga kvar där? Hörni vad mycket fint det fanns på Lindex, massor på REA också. Kolla här nedan:

Gul klänning // Vit klänning // Beige topp // Vit ribbstickad klänning // Vit broderad kjol // Mönstrad klänning

Ja, det blir en runda förbi Lindex idag igen. Igår var Tony med men idag tror jag att jag smiter in ensam i lugn och ro och ska gå igenom allt lite bättre. Såååå mycket fint!

Håll tummarna för att jag hittar påsen! Vi hörs sen.

Kram Nina

102
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Img 9194.jpg

Nästa inlägg

Jordgubbscheesecake muffinsar

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x