ANNONS

Lunch och middagsmys

Halloj igen!

Igår hade vi bokat att vi skulle äta lunch vid hamnen med mamma & pappa. Vi passar på nu dessa sista dagar som Thedde är hemma. Kan inte prata så mycket om det, vill helst bara låtsas som att han ska bo hemma för all framtid nu. Men jag vet ju att det inte är så. Men, jag vet också att Schweiz nu är hans andra hem. Han är hemma där på ett sätt så för honom är det inte tungt att åka dit, det betyder allt för mig. Att jag vet att han har ett liv som han trivs med där, och vi ska ju också flytta nu så nu känns det mer ”naturligt” eller hur jag ska förklara det. Vi drar åt varsitt håll, sen hoppas vi att Thedde kommer ifrån och kan komma och hälsa på oss t ex en weekend. Det tar 2,40 för honom att flyga till Malaga. Nästan som att flyga hem till Sverige, så vi känner oss inte längre ifrån honom för att vi bor i Spanien.

Vi åt lunch vid hamnen. Tyvärr var all lunch slut när vi kom ned vid 13 så vi fick beställa från à la carten istället. Blev en dyrare lunch än vi räknat med…. 🙈 Efterrätten blev från glassboden.

Efter lunchen som pågick i några timmar ville Milo åka o bada. Han den lille galningen gjorde ”räkan” eller ”death-dive” som det kallas också från högsta i hopptornet. Ni vet ju min rädsla för vatten…ja nääää, jag vet inte alls så förtjust kan jag säga. Dessutom blåste det huggormarnas huggormar ute på udden där vi var. Men jag var inbäddad i filtar bakom parasollet med varmt te med mig så mig var det inge synd om. Tony fotade milo för fullt, kika gärna in hans fotosida på Instagram, den bilden han tog igår blev rätt häftig! HÄR hittar ni hans fotoinstagram.

Saras gröna tallrikar är från Mateus och finns HÄR // oysterskål rosa HÄR // oysterskål grön HÄR // Ernst servetter HÄR.

På kvällen var vi bjudna till våra vänner Sara & Magnus. Så gott vi åt, Sara hade lagat lax och en superfräsch potatis och melonsallad till. God kall sås också. Älskar’t! Vi åt och så diskuterade vi Spanien, dom ska nämligen också flytta ned till Spanien så vi har ju givetvis massor att prata om. Vi kollade fotbollen med ett öga också men det var ju inte så kul, det blev storstryk mot England tyvärr.

Blev en kul kväll med massa Spanien-snack och skratt. Skönt att ha vänner som gör samma resa som vi, man har ungefär samma känslor och tankar just nu och också en del förvirrade hjärnor mitt i allt. Och det är skönt att kunna dela det. Det roliga är att vi varit helt ovetande om varandras planer och när vi båda bestämt oss berättade vi det för varandra. Snacka om sammanträffande!

Nähe! Ska fixa mig lite. Jag har haft på mig pyjamas hela dagen idag och kl är 19 nu. Haha…. Ja ja, man har såna dagar ibland. Ska klä på mig nu så ska vi åka iväg sen och bara ta en tur. Milo och Tony är på fotbollsplanen nu och spelar fotboll. Jag ska lägga en ansiktsmask nu och så ska jag ta en dusch.

Ha en skön kväll så hörs vi sen.

Kram Nina

72
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sofia
Sofia
1 year ago

Svenska restauranger och deras lunchtider…Ok när folk jobbar, då tar de flesta lunch före kl 13, men på sommaren? Man går upp lite senare, äta lunch kl 13 är ju inte konstigt. Till och med i Stockholm är det nästan omöjligt att hitta en restaurang som serverar lunch efter kl 13. Inte lätt att vara turist här. För mig passar iallafall den spanska klockan bättre. T ex Malaga Designer Outlet, som öppnade för något år sedan stänger 22. varje kväll. Händer ju inte i Sverige, tur om man hittar något som är öppet efter kl 18.

niiinis
niiinis
Reply to  Sofia
1 year ago

Kan faktiskt hålla med. Helt annan kultur på just middagstid och restauranger utomlands.

Frida
Frida
1 year ago

Tycker det är så fint hur du knyter dina hårband! Försöker själv ibland men det ser bara… konstigt ut? Kan du inte visa/berätta hur du gör? Kram!

niiinis
niiinis
Reply to  Frida
1 year ago

Ska absolut göra det! ❤️

Img 9413.jpg

Nästa inlägg

Min godaste köttfärssås

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x