Hejdå lunch & äntligen padel

Innehåller annonslänk genom reklam för H&M

Godmorgon!

Jag var vaken en stund i morse men jag lyckades visst somna om. Så skönt! Igår var vi på Theddes hejdå fest, trevligt att få vara med på ett hörn fast man är en ”gamling”. 😀 Ska visa bilder sen.

Häromdagen var vi ju och åt lunch med Thedde på Steam, vi har försökt umgås så mycket som möjligt nu när han ska åka. En toppendag blev det verkligen.

Vi bokade bord på Steam Hotel. Ääääääälskar verkligen det stället. Atmosfären är top notch, så mysigt och så lugnt på något vis. Inredningen ska vi inte tala om. Industri ruffigt möter Moulin Rouge typ.

Lobsterroll för mig och Thedde. Resten åt räksallad och burgare.

Jag kan ju aldrig sköta mig heller! Haha, hade världens hål i hakan och dränkte ned mig själv helt.

Efter lunchen åkte vi ut till äventyrsgolfbanan. En riktigt kul men svår bana. Jag kom sist! Haha, hade en riktigt dålig dag kan man säga. Och här har vi vinnaren:

Milo sopade banan med oss alla! Så grym! 🥰 Så kul att han fick vinna över precis alla.

Min klänning finns HÄR.

Efter minigolfen satt vi i solen och åt glass. Så gott och så varmt och skönt. Milo njöt av segerns sötma medan vi andra fick skämmas. Haha, närå. Men minigolf är verkligen skitkul och alla kan spela det. Får ofta frågor om tips att göra med sina ungar, minigolf är ett bra tips!

Jag har äntligen fått spela padel också, det blev ett väldigt långt uppehåll på 2 1/2 månad med ryggpaj m.m. Vi spelade mot våra vapendragare Mange och Maria. Så kul var det, trodde jag skulle ha tappat ALLT men nejdå, nog fanns det lite krut kvar i käringen! 😂

Nehej! Nu ska jag klicka upp från sängvärmen och ge mig ut på en promenad. Men först en halvliter citronvatten.

Ha en mysig Söndag så hörs vi sen.

Kram Nina

81
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sofia
Sofia
1 year ago

Hur länge har Thedde varit hemma den här gången?

niiinis
niiinis
Reply to  Sofia
1 year ago

Den här gången har varit hemma i 2 månader.

Nästa inlägg

Lunch och middagsmys

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x