Hejdå fest och lite sorgset hjärta

Hej raringar!

Idag har vi haft en toppendag på Gröna Lund med alla barnen. Vi har gjort detta 2 ggr förut så nu känns det nästan som en tradition. En hur fin avslutning som helst på Theddes semester här i Sverige, tidigt imorgon bitti far han tillbaka till Schweiz igen. Huuuu, det kommer bli jobbigt att säga hejdå. 🥺 Men jag vet att det känns bättre sen, det är just avskedet som är tufft.

Men jag tar det från början! Det har firats en del i dagarna. I lördags hade Thedde sin hejdå fest för sina kompisar. Vi föräldrar fick vara med på ett litet hörn också. Men vår dag började i Sthlm då vi körde dit Milo och en kompis som skulle shoppa lite. Jag och Tony tog en lunch på stan och strosade runt för att slå ihjäl tiden medan vi väntade på dom.

Fina Sthlm. Här ovan ser du ingången till hotell Kung Carl, den är så otroligt vacker tycker jag.

Senare på kvällen hade vi biljetter till Bryggerifesten som gick av stapeln i helgen. Sååå galet mycket folk var det. Vi träffade massor av folk som vi kände. En helt fantastisk kväll med toppenväder. Ibland måste man ha tur också!

Efter det gick vi till Theddes fest uppe på stan. Kl 21 började det. Thedde dj:ade i 2 timmar och gjorde det riktigt bra, han fick t.o.m. fart på morsan.

Haha! Jag fick dansa loss ordentligt. Han har bra musiksmak gossen. Tur jag hade Elliot som danskompanjon på dansgolvet. En riktigt kul kväll blev det. Efteråt fick vi krama på en svettig Thedde som hade haft riktigt kul däruppe på scenen.

Idag gick vi upp i ottan för att dra iväg till Grönan hela familjen. Känslan med hela familjen samlad alltså….. inte alls självklar idag och när det väl sker så kurrar mitt mammahjärta som en nöjd katts. Får lyckokänsla de luxe i bröstet. Det bästa jag vet!

Hörni! Vilket lyft det blivit på Grönan. Wow säger jag, så mycket bättre nu efter nya åkattraktionen Monster hamnade där och allt annat nytt de byggt till. En klar och stor förbättring! Det var riktigt mysigt att hänga där idag.

Monster är den nya åkattraktionen och jag tror att Milo åkte den 4-5 ggr. Fick med sig brorsorna och pappan också några ggr. Den var en höjdare tyckte alla.

Insane gillade inte Milo, han tyckte det kändes som han skulle lossna. Ikaros var kul, den med fritt fall med tilt. Jetline är alltid kul, berg och dalbanan som funnit länge på Grönan. Den har t.o.m. jag åkt på den tiden jag fortfarande åkte karuseller. Sen hände något….Idag klarar jag inte att åka överhuvudtaget.

Något jag däremot klarar är att vinna på chokladhjul. Vann dessa 2 på första försöket. Haha, blev orimligt glad typ.

Thedde lyckades kamma hem en vanlig Marabou choklad också. Perfekt att ta med sig hem till Schweiz. Märker ni att jag skriver hem till Schweiz, lika konstigt varje gång jag gör det men så är det ju.

Sen pricksköt jag också, det var jag tydligen rätt bra på. 😀 Så kul!

Vi åt gott på Kryddhyllan också. Deras bouillabaisse måste ni prova. Riktigt gott enligt stora barnen som båda valde det.

Inatt kl 03 kör vi Thedde till Arlanda. Det blir i ottan det. Men det gör vi gladeligen, få kramas och säga hejdå är viktigt. Kommer säkert vara jobbigt som sagt men jag är lite förberedd, jag vet ju hur det funkar nu. Vi har sagt hejdå några ggr nu och det är jobbigt i några timmar. Sen när jag får höra hans röst när han landat där hemma så känns det lite lättare i hjärtat igen. Vi har FaceTime och det blir ett sätt att leva på det också. Vi har också vår egen flytt att fokusera på nu så även om det blir tomt utan Thedde så kommer vi ha fullt upp.

Nu ska jag äta en kvällsmacka sen måste jag sova någon timme innan vi ska åka till Arlanda. Ha en fin kväll.

Kram Nina

99
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Annica
Annica
1 year ago

Mysiga dagar & kvällar 💖. Fint med dina känslor och hur du hanterar dem 💖 .Er flytt & din födelsedag också, närmar sig ☀️🙌🥰

niiinis
niiinis
Reply to  Annica
1 year ago

❤️❤️❤️

Eva N
Eva N
1 year ago

Så mysigt att hela familjen var med till Gröna Lund <3

niiinis
niiinis
Reply to  Eva N
1 year ago

Supermysigt! ❤️ Tacksam. 🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️❤️❤️

Isabelle
Isabelle
1 year ago

Var är dina snygga byxor ifrån?

niiinis
niiinis
Reply to  Isabelle
1 year ago

Köpta på Zara. 🥰

Nästa inlägg

Hejdå lunch & äntligen padel

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x