Skara DEL 2

Ja men jag tänkte jag skulle ge er fortsättningen på vår helg innan nästa helg kommer. 😀

I helgen så testade jag dessa tejpbitar för ansiktet, ska testa i 30 dgr…sen ska ni få mitt utlåtande.

Hotellet stod så vackert där på gatan efter vi ätit vår frukost och gett oss av mot

Mellan matcherna hann vi med och spela padelmatch. Skitkul och spela mot de här grymma tjejerna. ❤️

Våra killar spelade så grymt bra hela dagen, så pass så det räckte till semifinal. Visst de förlorade men de vann också. Så efter en riktigt ruggig dag med kyla och blåst skrev jag på min Instagramstory och undrade var den bästa pizzan i Skövde var. Alla var rörande överens om att det var Alpina. Vi var faktiskt inte så imponerade någon av oss så det blev en liten besvikelse. Men mätta blev vi i alla fall. Resten av kvällen tillbringades med film i hotellsängen, jag tror faktiskt att Tony tittade och att jag mest sov.

Dagen efter var det dags att göra Lidköping. Killarna hade en heldag på Skara Sommarland så vi föräldrar fick en dag att göra vad vi ville på? På frukosten googlade vi och kollade kartan, vilka städer låg i närheten av Skövde? Det visade sig vara just Lidköping. Fin stad! Vi fick tips om Läckö slott och spikens hamn. Vi checkade av båda. Men vi började med centrum.

Vi gick i några butiker, köpte lite underkläder och en ny blus på Lindex, hittade även ett par jeans på rean på MQ. Sen köpte jag min första islatte, jag har druckit ”frappe” och sånt men aldrig testat en islatte. Det var ju en höjdare på riktigt det! 🤩 Tänk att jag missat den i alla år.

Sedan bar det va mot Läckö slott, det var verkligen grymt! Vilken magisk plats, låter så klyschigt men det var verkligen något speciellt med det stället.

Wow! Alltså jag har tusen bilder typ, helt otroligt vad mycket det fanns att se. Älskade hela slottet, tyckte det var så häftigt på all vis. Känslan därinne är så otrolig på något vis utan att man kan förklara det. De sista rummen vi passerade var 3 barnkammare på raken, då hörde jag plötsligt ingenting med mitt högra öra. Detta är förnimmelser som jag tidigare i livet kopplat till att jag själv på något sätt blivit sjuk, eller råkat ut för något annat allvarligt. Det tog tid och några mediumbesök för mig att förstå att jag är medial. Att jag känner energier tydligt genom kroppsförnimnelser. Båda levande energier och de energier som finns på andra sidan. Det här med att jag helt plötsligt inte hörde är en typisk sån sak. Har hänt förr. Jag kan ju känna om en person inte mår bra, har ont, är rädd eller nervös utan att dom säger det till mig. Jag kan känna yrsel om någon i min närhet inte mår bra, får ofta ont i huvudet på konstigt sätt. Numera fattar jag när det inte är min egna förnimmelse, och det underlättar. Samma sak när jag går på begravning, stänger jag inte av mig själv så tar ju jag in allas sorg, sorg är en energi. Blir så inihelsickes övermäktigt.

Jag har lärt mig med åren hur jag ska handskas med allt detta. Men det är inte lätt och det har tagit många år att hitta sitt sätt. Det är också lite läskigt att ta in energi från andra sidan. Som när jag helt plötsligt inte hörde något på höger öra. Eller när jag får extremt ont i huvudet. Hände mig en gång när jag gick in i en butik, fick ont i huvudet som tusan. Fick veta att tidigare ägarinnan av butiken gick bort i en hjärntumör. Sådär håller det på….

Nu vet jag att detta är kontroversiellt som tusan och att alla inte har samma övertygelse som jag, men för mig är det helt ok. Jag fattar att alla inte kan ha samma övertygelse. Denna övertygelse som jag har har tagit många år att förstå, och när jag väl förstod den blev det en oerhörd lättnad för mig. Jag kommer aldrig försöka övertyga någon annan om detta, aldrig. Det räcker att jag själv vet.

Vi avslutade sedan Lidköpings vistelsen i Spikens fiskehamn, så trevligt. Vi valde ”fel” restaurang men det var gott där också. Framförallt väldigt mysigt att sitta där.

Topp Plain Vanilla HÄR (tokrea just nu) // Kjol Zara HÄR

Före/efter föräldramiddagen på hotellet i Skara. Mysigt och samlas med alla och äta lite grillbuffe och umgås. En perfekt sista kväll på cupen. Allt avslutades med att killarna åkte ur i semin, nöjda och glada ändå tror jag för de gjorde en riktigt bra spelhelg allihopa!

Dags att ta tag i dagen redan nu, mycket att stå i dessa dagar. Nästa vecka fyller ju jag 50 och flytten närmar sig. Ha en fin fredag så hörs vi snart igen.

Kram Nina

67
Subscribe
Notify of
guest

7 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lena
Lena
1 year ago

Vad skall tejpen hjälpa mot?

niiinis
niiinis
Reply to  Lena
1 year ago

Googla på Frownies. 🥰

Sofia
Sofia
1 year ago

Att du inte hörde något på höger öra, hur tolkar du det? Är det på något sätt kopplat till barnen som bott där?

niiinis
niiinis
Reply to  Sofia
1 year ago

När jag råkat ut för det tidigare så är det mer kopplat att jag tar in en död energi. Det blir väldigt påtagligt och kraftfullt.

Ds
Ds
1 year ago

Intressant! Hur gör du när du ”stänger”av dig? Jag tycker också jag kan känna av ibland och då brukar jag tänka att jag typ drar en kupa över huvudet så att inget mer kan komma in haha låter konstigt men Intressant att veta hur du gör.

niiinis
niiinis
Reply to  Ds
1 year ago

Det är typ så jag gör också! Jag har lärt mig att man ska visualisera att man står i en glaskupa med luckor som liksom stänger om mig. Så du har ju tänkt precis rätt. 🥰 Sen brukar jag också visualisera att jag stänger mina chakran som blommor som stänger sig. 😀

Lotta
Lotta
1 year ago

Alltså… Läckö slott. Ett av mina favoritslott att besöka. Kan gå där hur länge som helst. Och så ligger det ju så fint.

Nästa inlägg

Skara DEL 1

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x