ANNONS

Ska det snart bli höst?

Hej Älsklingar!

Ja jag har fullt upp att fira min födelsedagsvecka. Haha, för er som inte hängt med så länge så Kan jag berätta att jag älskar att fylls år och har infört födelsedagsvecka. Tänkte berätta mer om det i ett senare inlägg idag.

Som sagt så har många av oss börjat återgå till jobbet, om bara några veckor kommer vi säga att ”Nu känns det som höst”, kanske redan innan vi hinner åka härifrån. Jag antar att jag i vinter på Marbella kommer gå klädd som ni gör här på hösten. Alltså den här outfiten här under, huuuur fin? Stickad klänning kommer vara mitt ”go to” plagg i höst och vinter. Det med sneakers, sååå snyggt! När det blir kallare sen så drar man på sig varmare strumpbyxor, kavajen och kanske en stor sjal!

Stickad klänning // Sneakers // Väska // Kavaj

Älskar allt med den här outfiten! Vill ha allt. 😝 Ska bli så spännande med allt nu, att få uppleva t ex hur kallt det kan bli i ett land som man alltid associerar med ett värme. Ja ni lär ju få veta…. Ni kommer ju att få veta allt. 😀

Igår var det exakt 2 veckor kvar tills vi ska åka. Så galet, har svårt att ta in det som tusan. Vi fixar och donar med massor av saker och löser så allt är klart här hemma för att vi ska kunna åka och vara borta så länge. Det är inte bara en sak som ska lösas, så är det ju. 😀

Igår betalade vi in depositionen på lägenheten också. En peng man får tillbaka om lägenheten är ok när man överlämnar den igen. Tänk, det är inte förrän i juni nästa år. Känns så långt bort nu. Men, hur fort går egentligen ett år? Fasligt fort ju, man hinner knappt med. Nu kommer hösten sen kommer det vara halloween och sen är det jul. Haha…. Nej men nej, vi pratar inte jul än va? Det är ju 30 grader ut just nu här. 🔥😂

Nu ska vi åka till Uppsala där Milo ska spela match mot Storvreta. Vi hörs sen!

Kram Nina

71
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sofia
Sofia
1 year ago

Jag tror att det kommer att kännas kallare än vad termometern säger, framförallt eftersom spanska hus inte är byggda för att hålla värmen inne 🙂 Så tjocktröja och halsduk kommer nog att behövas. Spanjorerna själva går ju gärna med sina lättare dunjackor men det är nog mer en modegrej än att de faktiskt behövs mot kylan.

niiinis
niiinis
Reply to  Sofia
1 year ago

Brukar iofs vara tvärtom med termometern, känns varmare än vad den visar. Spanjorer är dessutom extremt känsliga mot kallare klimat, när vi tycker att det är sommarvärme så fryser dom. 😂

Img 0325.jpg

Nästa inlägg

Hjältar

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x