50 års present till mig själv

Älsklingar!

Alltså födelsedagsveckan tar kål på mig, hahaha….. Nejdå, jag älskar ju varje sekund, det vet ju ni som följt mig länge. Födelsedag är ju det roligaste som finns, vad är alternativet om man inte får fylla år? Jag brukar säga att jag är glad för varje år jag får leva och fylla år.

50 år, imorgon fyller jag verkligen 50!!!! år. Det känns otroligt på så många olika sätt. Den här dagen har man ju tänkt på så många år, ja men i alla fall de senaste 2 åren. Och nu är veckan äntligen här. Det är inte klokt.

Som jag skrev så är det födelsedagsvecka nu, ja men jag firar verkligen födelsedagen i en hel vecka och det kan jag verkligen rekommendera. Gör saker du tycker om, i en hel vecka, avsluta med dagen du fyller som höjdpunkten. Sååå härligt! Förr hade man fika den dagen man fyllde, men 44 år av mitt liv gick åt att stå och baka med platta hälar och sen sitta som ett urskitet päron på kvällen och försöka orka vara trevlig på sin födelsedag. Att jag inte insåg det tidigare…. ?

Nu tillbringar jag alltid födelsedagen med att göra något jag verkligen tycker om att göra. Äta en god bit mat, umgås med familjen, gå på någon behandling osv. Sen kan släkt och vänner komma en annan dag. Då kan man ha platta hälar och vara ett urskitet päron.

I förrgår gjorde vi Sthlm, eller vi hade jobb och möten där men vi kombinerade det med en go’lunch och ett besök på LV butiken. Vackra Sthlm…det är något med staden som gör mig lite extra glad. Tacksam att jag i alla år fått bo så pass nära som vi gör. Många ifrån vår småstad pendlar ju dagligen till sina jobb i Sthlm.

Jag bestämde mig för att köpa en LV väska till mig själv i 50 årspresent. Jag behöver en mindre väska som är tänkt för mer festligheter och tänkte att jag nu ska unna mig en. Jag älskar det nya printet och hade siktat in mig på en beige, men när jag väl var i butiken så fastnade jag för en annan.

Köpte också en present till min man, haha….lite typiskt kvinnor att inte vilja roffa åt sig allt själv utan att tänka på andra. Min budget för väskan var högre än det den kostade så då fick ju det plats. Hihi…. Happy wife Happy life heter det ju, vad kan motsvarigheten till mannen vara undrar man ju?

Har faktiskt inte hunnit fota själva väskan ännu men tänkte göra det sen så ni också får se. Den är liten och naggande god, lätt att matcha till det mesta, viktigt för mig som alltid tänker på sånt. Ska dock ge mig själv lite cred för jag har blivit bättre på att släppa kontrollen på det. Förr var jag ju halft galen i att matcha… 😂

Apropå födelsedagsvecka, i morse väcktes jag klockan 06.45 för att jag hade en liten överraskning på stan. Jag duschade och fixade mig och blev skjutsad ned. Det var min vän Susanne som stod där och väntade och bjöd mig på hotellfrukost, hon vet att jag älskar det…. Så mysigt! 3 timmar blev vi sittande, då har man mycket att prata om. 😂

Fick med mig en lyxig present hem också! Så glad, och så blir jag så rörd över all form av uppvaktning. Älskar det verkligen. 🤍 Tack Susanne, så mysigt.

På eftermiddagen drog vi oss mot Uppsala och Storvreta. Milo hade seriematch där. Man kan inte alltid vinna även om siffror kan vara orättvisa, turen var inte med oss igår och killarna förlorade med 2-1. Sånt som händer. Livet går vidare och så uppskattas nästa vinst desto mer.

Nu ska jag börja packa här, jag och Tony ska åka till Ellery Beachhouse och njuta i ett dygn, jag vaknar alltså upp på Ellery på min födelsedag. Undrar hur Tony tänkt lösa frukost på sängen tänker jag? Haha…. Sen kommer barnen upp och vi möter dem inne i Sthlm där vi ses för mat och mys. Sedan blir vi kvar i Sthlm över natten hela familjen. Vet ni? Thedde kommer också, nej men jag är så glad för det så jag gråter. Det tajmade så himla bra att dom har ett läger i Sverige, i Uppsala, just över min födelsedag. Nej men, behöver man något mer? Att få ha sin familj samlad en sån här dag, gråtig! 😭❤️ Thedde blir dock inte kvar över natten men jag är så glad att vi får låna honom en stund just på min födelsedag. 🙏🏻❤️

Hepp! Dags att packa väskan, det blir mest fina klänningar som får följa med. Här ska firas! 🍾💕🥂

Vi hörs lite senare! Följ mig gärna på Instagram där jag uppdaterad story flitigt. HÄR hittar ni den!

Kram Nina

105
Subscribe
Notify of
guest

16 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
MH
MH
1 year ago

Grattis på din stora dag! Njut av den och ta tillvara på tiden för den flyger för snabbt.
Må väl från Österlen/MH

niiinis
niiinis
Reply to  MH
1 year ago

Tack snälla du! ❤️

Maria
Maria
1 year ago

Men så fint att du får ha alla dina killar på plats ❤️

Agneta
Agneta
1 year ago

Stort grattis (så här lite i förskott). 🍾
Tänker tillbaka på min 50-årsdag för 6 år sedan med ett leende. Det fanns för mig bara ett ställe att fira den på och det var i London med familjen (man och 2 vuxna barn). För mig favoritstad nr 1. Kunde inte bli bättre. Så helt rätt av dig att göra det du själv helst vill.

Jenny
Jenny
1 year ago

Åh vilken rolig idé att fira hela veckan 🥳🎂🥂 det ska jag också göra när jag fyller 50!! Hoppas veckan blir allt det du önskar 🥰

Petra
Petra
1 year ago

Stort grattis på din stora dag ❤️ så underbart att att även Thedde kan komma! 😘

Marianne
Marianne
1 year ago

Stort Grattis!🎁🎈💐

Giggi
Giggi
1 year ago

Stort GRATTIS på din 50 års dag 🍾🎉🛍❤️‍🔥🎂

Malin
Malin
1 year ago

Grattis på födelsedagen!!! Ha en underbar dag! 😍

Helena
Helena
1 year ago

Stort grattis på din födelsedag!! 🎈🎂🎉😘

Pernilla
Pernilla
1 year ago

Grattis i efterskott fina du!

Mia
Mia
1 year ago

🥳🥂Hipp hipp hurra 🥂🥳
🎈🎉Grattis finaste du på din stora dag!! 🎉🎈

Maria
Maria
1 year ago

Stort Grattis på 50-årsdagen!! ( en dag för sent)
Hoppas din dag var underbar ❤️

Eva N
Eva N
1 year ago

Grattis i efterskott! 🙂

Sofia
Sofia
1 year ago

Stort grattis i efterskott 🙂 Så härligt att se din lycka över att fira din födelsedag med familjen.

Lena
Lena
1 year ago

Grattis finaste du i efterskott 🥳🥳🌸

Jag undrar om du föredrar lösfransar att sätta dit då och då eller riktig ögonfransförlägning?

Tycker du lösfransar sliter på dina egna fransar? Det upplever jag att ögonfransförlägning gör. Jag hade ögonfransförlägning i några år = slitna,korta,sköra fransar..:/

Slutade o så fick jag ett ryck igen att göra förlägning igen för att spara tid på morgonen. Slippa kladda med böjare mascara..Men fy saknar kunna klia mig i ögonen o känslan av att vara helt osminkad ibland..Funderar på om såna lösfransar kan vara lösningen för en småbarnsmamma som inte har så gott om tid på morgonen men vill ha snygga fransar??..
Vill ha fransar 3 dagar i veckan när jag jobbar. Har känsliga ögon o linser o i ungdomens dagar när jag provade lösfransar irriterade det ögonen o fransarna kunde sitta på sniskan efter en stund..
Dagens I-lands problem jag vet men du är ju såå duktig på sånt här! Snälla help a mother out 🙏🙏🥰🌻

Img 0243.jpg

Nästa inlägg

Snabb jordgubbskaka

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x