50 årsfirande DAG 1

Jag vet knappt var jag ska börja! Jag har blivit firad upp till taket, jag fick ett 50 årsfirande som blev så mycket mer fantastiskt än jag hade kunnat drömma om. Jag fick fira den med personer jag älskar.

Jag tror att jag får dela upp det så det inte blir så mycket i varje inlägg, ska bli roligt att visa dig hur jag haft det.

När jag och Tony planerade min 50 årsdag så hade jag en önskning högt upp på listan, att få fira någon del av den på Ellery Beachhouse. Jag älskar det stället och tycker det är som att komma utomlands. Atmosfären är verkligen fantastisk, man vill inte åka hem. Så vi tjuvstartade firandet med att åka dit dagen innan min födelsedag så att jag skulle vakna upp där.

Ääääälskar detta ställe! Har ni inte varit än så kan jag varmt rekommendera att besöka det. Jag får alltid ett lugn som infinner sig av någon konstig anledning, fråga mig inte varför, men det bara blir så.

Vi började dagen med att spela padel med detta gäng, det finns 3 Padelbanor på Ellery. Vi hade säkert 30 grader varmt och jag var mer vinröd än röd efteråt. Piuh! Magnus & Sara är dessutom grymma på padel så det gäller att hålla huvudet kallt.

Efteråt duschade vi och åt sedan lunch på Coco Beachclub. Så mycket gott, en levainmacka med friterad halloumi för oss tjejer och levainmacka med flankstek för killarna. Och självklart en flaska champagne för att fira. Vi satt i flera timmar, så himla mysigt och njutbart. Redan där kände jag att detta kommer bli en födelsedag som man aldrig kommer att glömma.

Efter vi vinkat av Sara & Mange så gick vi upp på rummet för att göra oss i ordning för middagen.

Drack denna helt magiskt goda alkoholfria drink. Tänker på den fortfarande, hade kunnat dricka 5. Fördelen med alkoholfritt är ju att man kan dricka 125 stycken om det är så! 😀

Här har ni det jag åt. Oliver och fetaost till snacks till min fördrink. Så gott så gott! Oliverna vad sååå goda. Sedan blev det burrata till förrätt, väljer alltid det om det finns. Godaste jag vet. Torsk till huvudrätt och chokladkaka med glass till efterrätt. Allt var gott!

Efter middagen så bestämde vi oss för att ta på oss badrockarna och ge oss av till badet. Inte för att bada utan bara mysa där vid poolen.

Vi låg kvar till det blev helt mörkt. Så himla himla mysigt. Sen upp till hotellrummet o h kolla en serie som vi följer. Uncoupled på Netflix. Har sett klart hela serien nu. Så bra! Väntar ivrigt på säsong 2 nu.

Det var första dagen av firandet! Fortsätter berätta om dag 2 senare.

Kram Nina

103
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Malin
Malin
1 year ago

Så kul att få se en del av ditt firande som verkar ha varit helt magiskt!

Madelene
Madelene
1 year ago

Grattis🎉🎂💕
Ser ut som du hade en underbar dag!
Vart är din fina vita klänning ifrån?

MH
MH
1 year ago

Väldigt fina foton och det svartvita på dig är så vackert. Man tror inte du är femtio år, ni är ett fint par du och din man.
Fortsatt trevlig födelsedag och helg. Kram/MH Österlen

Nästa inlägg

50 års present till mig själv

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x