Packning inför flytt till Spanien pågår

Innehåller annonslänkar genom reklam för Rizzo

Godmorgon vänner!

Innan jag visar resten av bilderna från mitt 50 årsfirande så tänkte jag bara kika in och önska dig en fin Måndag. Här pågår packning inför flytten till Spanien för fullt, alldeles för en sekund sen la jag en stor order på resväskor. Vi får ha med oss 2 stora resväskor var och vi ägde inte ens så många, så jag slog till på ett gäng nu. Fick rådet att investera i ordentliga resväskor som håller. Kan vara värt det eftersom vi ju säkert kommer resa en del nu iom vår flytt, då menar jag resa mellan Sverige och Spanien. Gissa om jag är nöjd över att jag gjorde jooooordens fynd! Kvalitetsresväskor, där jag betalade för 2 resväskor men fick 3! Sparade flera tusen på det.

Nej men jag är så less på att våra resväskor antingen går sönder, börjar kärva i dragkedjan eller så slutar hjulen att funka. Just nu har jag en resväska från Rusta som hjulen kärvar på varje gång man drar den, jag sliter som ett djur med den där och så svettas man som en gris. Jag vill skrika könsord varje gång jag försöker dra in den i en hiss för då kärvar den som allra mest. Folk står och väntar och jag som packar med mig alldeles för mycket varje gång orkar ju knappt lyfta den heller.

Dessa märkesväskor som jag nu köpt har t ex 3 års global garanti. Så även om jag är i Spanien så kan jag tex få ett nytt hjul till resväskan om det mot förmodan skulle gå sönder. Många har sagt att man har en väska som kan hålla en livstid. Det vore ju häftigt!

Kunde inte motstå den här rosa skönheten från Delsey Clavel. Den är dessutom expanderbar så man kan packa mer. Dragkedjan är en patenterad zipsecuritech som är 3 gånger så stark som en vanlig. Kan behövas för en annan som aldrig packar lätt. 😀🙈 Du hittar den HÄR.

Resten av familjen packar i denna väskan. En Delsey Optimax Lite. Du hittar den HÄR. En riktigt redig resväska med expanderbart lock, den har också en platta i botten som håller den upprätt. Gjorde misstaget att köpa en liknande på Rusta, det enda den gjort är att det tippat framåt. Det var total katastrof att ha med den på resa, fick stå och hålla i den hela tiden. Avskyr den och har bara använt den en gång, då blir det en rätt dyr väska faktiskt. Nu med ta 3 betala för 2 så är denna märkesresväska endast 100 kr dyrare än den på Rusta, men då tippar den inte och så får du 3 års garanti.

Jag var in och rekade i Rizzos butik på Drottninggatan i Sthlm. Det fanns ju en hel del annat jag hade velat köpa också! Kolla in den här fräcka väskan? Den var såååå snygg och fanns i så snygga färger! Dessa finingar hittar du HÄR.

Blev helt till mig i trasorna för wow vad mycket snyggt det fanns.

Kolla in denna svarta skönhet! Kenzie handväska. Spana in den fina bagcharmen också. Snyggt att hänga på väskan, ett riktigt lyft.

Snyggaste Don & Donna väskan till höst/vinter! Apsnygg om du frågar mig.

Denna bruna skinnväskan var också en riktig goding.

Glöm nu inte att det är tag 3 betala för 2 på allt på Rizzo. Behöver du köpa resväskor så passa på precis som jag gjorde. Jag sparade som sagt var flera tusen nu.

Det är dessutom 40% rabatt på Don Donna! Kolla in alla urfina väskor HÄR.

Jag måste kvista vidare hörni, vi hörs sen igen. Sitter och skriver på mitt ”50 årsfirande” inlägg för fullt.

Kram Nina

69
Subscribe
Notify of
guest

11 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lena
Lena
1 year ago

Glöm inte att visa vad du köpte i LV butiken.

Sofia
Sofia
Reply to  Lena
1 year ago

Finns film på instagram.

Sofia
Sofia
1 year ago

Bra tips. Dock är det inte 3 för 2 på allt. Inte på Samsonite t ex och inte heller alla Delsey.

niiinis
niiinis
Reply to  Sofia
1 year ago

Det står klart och tydligt vilka det gäller (några få som det inte gäller på), jag lyckades kamma hem rabatten på mina som jag också visar bild på.

MH
MH
1 year ago

Underbara färger på handväskorna som karameller de gillas precis som färger på glasögon. Ja visst ni ska bege er ut på äventyr mot annat resmål, stort lycka till med det.
Må väl/MH Österlen

Helene
Helene
1 year ago

Kolla också hur många kilon väskan håller för, det påverkar hur hjulen rullar.

niiinis
niiinis
Reply to  Helene
1 year ago

Japp! Redan kollat! 🥰

Helena
Helena
1 year ago

Har det löst sig nu med Majlis inför flytten?

niiinis
niiinis
Reply to  Helena
1 year ago

Ja det har det, hon flyttar till sin familj i helgen. 🥹❤️

Maria
Maria
1 year ago

Varför flyttar ni till Spanien?

niiinis
niiinis
Reply to  Maria
1 year ago
Img 0578.jpg

Nästa inlägg

50 årsfirande DAG 1

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x