Godmorgon från kaoset!

Innehåller annonslänk genom reklam för VetZoo.

Godmorgon älsklingar!

Här står saker överallt än så länge. Några av resväskorna är framplockade, Milos skolgrejer i kartongen, födelsedagsblommor i fönstret. Till råga på allt så hade jag en riktig HSP-dag igår. Jag har haft det hektiskt både känslomässigt och praktiskt en period och igår gick jag lite in i den känslomässiga väggen. Det är inte första gången och för varje gång blir jag mer och mer skillad på att lyssna på kroppen och ta till åtgärder direkt. En åtgärd är t ex att avboka (eller inte alls boka in något) och ta och jobba i mysisar i soffan. Jag är både glad och lycklig över att jag har den möjligheten. Känner att jag verkligen behöver hushålla med min energi just nu, även om t ex att träffa vänner ger en energi så är det också energi som försvinner. Skulle ha haft ett stort firande för familj & släkt på lördag, men jag kände helt enkelt att jag inte klarade det så jag blåste av det. Allt fokus är nu på flytten och allt som måste fixas inför det.

Vi ska sälja av både bil och husvagn, färdigställa huset så det kan övervintra. Även om ”Mellan” ska bo här så kommer han vara mycket i Marbella och Sthlm så huset ska liksom göras klart för vintern. Vi ska fixa så bubbelkoppen kan övervintra. Blommor ska köras ut till svärisarna. Möbler som står i ett magasin ska säljas. Allt som inte går att köpa i Spanien ska köpas här innan avfärd. Några av mina köksmaskiner ska packas varsamt och skickas till Spanien i kartonger, mitt jobb måste kunna skötas därifrån också.

Allt till Majlis ska fixas. Hon flyttar till sin nya familj i helgen. Som tur är så har vi VetZoo, måste bara tipsa om den djurbutiken! Där finns allt och de har gratis hemleverans. Nu så beställde jag t ex 4 pkt kattsand (bra pris som tusan) som skickas direkt till Majlis nya familj. Den kattsanden by the way är den bästa ever, inget slår den tycker vi som testat allt. Jag beställde också refill till hennes Feliway, det katthormon som lugnar dem. Det fanns en som heter Classic, där märkte vi noll skillnad, men denna som heter Optimum märkte vi stor skillnad med. Sätt i ett uttag så utsändras det i ert hem, vi märker stor skillnad på Majlis när vi använder det. Vi har en både på övervåningen och en på nerevåningen. Sen finns det smidiga refillflaskor till dem. Tyvärr så var fodret som jag köper till henne slut men det väger 7 kilo, så perfekt att de har hemleverans. Lämnas rakt utanför deras dörr, behöver inte bära dessa galet tunga grejer från butik! HÄR hittar du butiken.

Här ligger hon vid mina ben lyckligt ovetande om att vi ska bo isär i många månader. 🥹 Det känns väldigt jobbigt just nu, jag har gråtit flera gånger åt detta. Men jag vet att hon kommer bli så älskad i sin familj som hon ska bo i så länge som vi är borta. En lugn fin familj som lever ett väldigt lugnt liv där de är hemma mycket, exakt det som hon älskar. ❤️ De har redan startat en Instagramsida åt henne så jag ska kunna följa henne där. Piuh, nu blir jag helt tårögd igen. Ni som inte hängt med kanske inte vet att vi inte får ha med husdjur i vårt boende i Spanien, så länge som vi hyr och inte har något eget så får vi anpassa oss. Då var detta den bästa lösningen. Familjen vill inte ha en egen katt men lånar gärna dessa 9 månader. ❤️ Vi är så glada för det, ni var sååå många som gärna hade tagit emot henne i era hem. Jag är så otroligt tacksam för det. Majlis, som så många lärt känna genom mina sociala kanaler, hur kul. Och hon har ingen aning liksom.

Igår bokade jag bil från Malagas flygplats till vårt nya hem. Vi kommer ha 8 stora väskor, 4 kabinväskor och 4 vanliga väskor med oss. Inte alla bilar får plats med det. Jag bokade hotell sista natten vi bor hemma i Sverige, vårt flyg går 6.05. Vill vara o närheten när det är dags att dra. Piuh! Ja det var det för nu, det känns att allt närmar sig med stormsteg.

Nu ska jag fortsätta skriva på mitt 50 årsinlägg, idag ska det äntligen publiceras.

Kram Nina

105
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Åsa
Åsa
1 year ago

Stort lycka till med allt ❤️😘Kram Åsa

Malin
Malin
1 year ago

Jag kan bara tänka mig hur mycket det är att fixa med nu inför flytten när det är så nära. Jag önskar er lycka till med allt. Och så klokt det låter att du ställde in ditt firande när du känner som du gör. Det går ju alltid att ha i efterhand om så är. Viktigaste att ni mår bra. Tack för bästa bloggen och ser fram emot att följa ert liv i Spanien också. Kram ♥️

Marie
Marie
1 year ago

Jag känner hur stressad du är, kan ni inte ta in lite hjälp? Tex Veteranpoolen eller liknande.

Rita Krügel
Rita Krügel
1 year ago

Stort lycka till💕
Blir spännande att följa er på erat äventyr då vi själva bara är i drömstadiet att flytta till Spanien Kram Rita

Helena
Helena
1 year ago

Men ska du sälja husvagnen du gjort så fin?

niiinis
niiinis
Reply to  Helena
1 year ago

Ja det ska vi, dags för Vagnhild att få hamna hos en ny familj.

Img 0661.jpg

Nästa inlägg

Packning inför flytt till Spanien pågår

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x