50 årsfirande DAG 2

Innehåller annonslänk genom reklam för Partykungen

Älsklingar!

Här kommer då inlägget på resten av mitt 50 årsfirande. Det blev ju en härlig 2 dagars för vår del, så härligt och jag är än idag så tacksam och lycklig över allt som blev.

Lite kul och festa till det med 50 års glitter tiara (finns i flera olika siffror) och en Birthday Queen kimono med tillhörande tofflor till. Finns ett helt kit att köpa HÄR.

Vaknade upp på Ellery Beachhouse på min födelsedag. Så mysigt det var, jag visste att en av mina absoluta favoritfrukostar väntade. Hotellfrukost, och på just Ellery har dom en enormt fin frukost!

Magisk frukost och magisk vy! Går liksom knappt att toppa detta, jag var som i himlen på något vis. Telefonen ringde stup i kvarten med folk som ville gratta, mamma och pappa sjöng i luren, det pep och ramlade in gratulationer på löpande band. Finlandsbåtarna passerade så mina finska rötter fick vara med på ett hörn också. Och så min fina Tony vid min sida. Jag visste också att vi snart skulle packa ihop och lämna Ellery, vi skulle in mot stan för kl 12.00 hade jag en tid att passa och så skulle barnen möta upp oss.

Jag hade en tid bokad på Louis Vuitton butiken kl 12. Där övertalades jag med en fin bukett och skumpa.

Mina närmaste vänner hade fixat ett bud till mig där jag fick en gigantisk och vacker bukett. Alltså, kan du så besök Nya Pom Pom i sjöstaden. Alltså deras buketter, de finns inte vackrare! En enorm flaska skumpa blev det också, nej men guuuud så lycklig och glad jag blev.

Min Tony skämde också bort mig rejält, 2 stora paket. Fanns liksom inga gränser för bortskämd jag blev. 😭

Checkade sedan snabbt in på hotellet, där lyckades denna underbara kvinna (Pamela) på Clarion Sign och snappa upp att jag fyllde 50. Så hon kom farande med en jättevacker bukett. Blev så himla glad! Så 3 buketter på bara någon timma. 🌸🌸🌸

Kl 14.30 hade vi bord bokat på Sture Hof. En av mina absoluta favoritrestauranger. Dit kom också barnen. Så glad för det. Thedde var lite sen men kom lagom till maten kom in. Inte en enda bild på oss alla samlade ledsamt nog men jag hade fullt upp av att bara njuta! Så glad också att Thedde hann och komma till denna sena lunch med oss innan han var tvungen och åka tillbaka till laget. Men att han kom gjorde allt fulländat. ❤️😭

Jag & Elliot som älskar skaldjur delade på en skaldjursplatå. Så mycket gott!

Presentöppningen! Dom vet vad jag älskar! ❤️🥲

Efter en lång lunch och lite häng på stan så gav vi oss av till hotellet för att göra oss i ordning för middagen. Där hade vi bokat Scarpetta.

Vi åt som små grisar. Avsmakningsmeny och massa god efterrätt! Hade inte kunnat bli bättre. Det var så galet gott. Salaicciapastan var magisk. Vi blev omhändertagna av bästa Anton också, han är grym.

Efter en skön natts sömn så vaknade vi och åt ytterligare en brakfrukost. Frukosten på Clarion Sign är grym.

Allt finns, även för oss som föredrar att äta glutenfritt. Så tips tips!

Jag hade inte kunnat få en bättre födelsedag. Jag är så djupt tacksam och den blev precis så perfekt som jag ville, jag älskade allt. Ha min familj nära och äta gott.

Nu måste vi hasta vidare! Vi hörs sen!

Kram Nina

161
Subscribe
Notify of
guest

7 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Maria
Maria
1 year ago

Vilka underbara dagar ❤️

Eva
Eva
1 year ago

Ett jättestort grattis från mig! 🍾🍾🍾🍾

Frida
Frida
1 year ago

Oh ett så härligt firande 😍. Du måste visa vad som gömde sig i LV påsarna 😍. Kram

Sofia
Sofia
1 year ago

Men vänta lite nu…vi har ju bara sett ett paket från LV -presenten till dig själv. Nu dör vi ju av nyfikenhet över vad det var i de andra paketen 😂

Marie
Marie
1 year ago

Stort grattis.

Marie
Marie
1 year ago

Hej Nina!
Grattis på din födelsedag (i efterskott)!
Du är en så fin och vacker tjej!

Läst din blogg i flera år men tyvärr aldrig kommenterat (fast tänkte det när du ville veta vem vi var som läste din blogg).

Vet inte om jag missat det men är flytten relaterad till nytt arbete för din man?
Vad skall ni arbeta med i Spanien?

Lycka till nu med allt kära Nina!

Kramar Marie

niiinis
niiinis
Reply to  Marie
1 year ago

Tack fina du? Här kan du läsa om vår flytt: https://www.niiinis.se/2022/07/16/hemligheten-ar-avslojad/

Nästa inlägg

Godmorgon från kaoset!

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x