BETALT ANNONSSAMARBETE MED Under your skin

Bland det viktigaste!

Haha, ja det kanske kan tyckas konstigt, men nu när vi är mitt uppe i packningen så har jag förberett något av det viktigaste, det är ju att jag faktiskt kan fortsätta använda dessa produkter. Jo men såhär, nästan varje gång jag visar mig på Instagram med utsläppt hår får jag frågor om vad jag använder för produkter? Hur jag kan ha så glansigt och välskött hår? Ni vet ju att jag har ett härligt samarbete med Under Your Skin och är så galet nöjd med deras produkter. Det är svaret på den frågan. Under Your Skin. Kom nu ihåg att fylla på lagren till hösten här med min rabattkod nina20 som ger dig hela 20% rabatt på hela sortimentet.

Jo, så jag har bunkrat för att det ska räcka även i Spanien. En stor kartong med alla produkter jag älskar. Tänker ju inte sluta använda dem för att jag flyttar till Spanien, bevare mig väl.

Ja, jag har ju inget annat svar på frågan om mitt glansiga hår än att det är tack vare dessa produkter som jag nu använt i en halv evighet. Jag har varvat det med att köra med både Detox-kitet, och också Hair-growth kitet.

Första halvåret detoxade jag håret. Alltså så rent, lent och glansigt som det blir av det kitet är inte klokt. Det är just det som det heter, en hår-detox. Den får bort alla beläggningar och gör håret rent från grunden och undviker att det blir fettigt. Som om inte det vore nog så håller det också håret extremt rent länge, alltså jag minskade användandet av torrschampo radikalt. Du behöver till slut inte tvätta det mer än max en gång per vecka. Detox-kitet hittar du HÄR.

Hair Growth – kitet började jag med sen. Då har du ett schampo och ett balsam som du tvättar med som vanligt, jag brukar låta det sitta i typ 5 min. Faktiskt både schampot och balsamet för att det känns som man får mer effekt då. Balsamet riktigt gnuggar jag in i hårbotten, vet att många blivit hjälpta med sina hårbottenproblem tack vare Under Your Skin:s produkter. Så lider du av torr eller kliande hårbotten, testa! Efter att jag handdukstorkat håret så gnuggar jag in det här hair Growth serumet i hårbotten, gnuggar verkligen. Det jag märkt är att mitt hår växer i raketfart, snart lika långt som mina extensions vilket ju inte är klokt. Dessutom har jag fullt med små fjun i hårbotten som är på väg upp. Hair Growth kitet hittar du HÄR.

3 andra produkter som jag också vill lyfta rejält är bodywashen, bodylotion och face oilen. Som jag skrivit tidigare så slåss vi om bodywashen och lotionen här hemma. I alla fall jag och Mellan. Haha, blir svinsur för han använder upp bodywashen direkt. Vräker på fast den är superdryg, han har varit sån sen han var liten.

Han kunde göra slut på en hel duschkräm på en duschning. Blev galen. 😅 Bodylotionen är en ganska ny favorit. Jag är ”picky” när det kommer till det. Den här är ekologisk, helt naturlig, innehåller sheasmör, mandelolja och stamcellsextrakt från tistel. You had me att sheasmör, typ så… älskar allt med den här lotionen. Kombon duschkräm som inte torkar ut och den här lotionen är win win för lite trött hud, faktiskt också åldrad hud. Tycker att den liksom stramar åt huden och gör den så len. Älskar’t! Du hittar kitet HÄR.

Slutligen då den här Face Oljan. Använder varje dag, bara älskar älskar älskar den! Jag tänker mig att detta kommer vara ett måste under höst/vinter också då huden ofta blir både uttorkad och fnöskig. Det kommer den INTE bli om du använder den här. Dessutom kommer du få ett fantastiskt glow vintern igenom. Du hittar den HÄR.

Glöm nu inte min rabattkod: nina20 som ger dig hela 20% på ett helt köp! Passa på att fylla på och investera i riktigt bra ekologiska rena produkter utan tillsatser.

Kram Nina

6
41

50 årsfirande DAG 2

Innehåller annonslänk genom reklam för Partykungen

Älsklingar!

Här kommer då inlägget på resten av mitt 50 årsfirande. Det blev ju en härlig 2 dagars för vår del, så härligt och jag är än idag så tacksam och lycklig över allt som blev.

Lite kul och festa till det med 50 års glitter tiara (finns i flera olika siffror) och en Birthday Queen kimono med tillhörande tofflor till. Finns ett helt kit att köpa HÄR.

Vaknade upp på Ellery Beachhouse på min födelsedag. Så mysigt det var, jag visste att en av mina absoluta favoritfrukostar väntade. Hotellfrukost, och på just Ellery har dom en enormt fin frukost!

Magisk frukost och magisk vy! Går liksom knappt att toppa detta, jag var som i himlen på något vis. Telefonen ringde stup i kvarten med folk som ville gratta, mamma och pappa sjöng i luren, det pep och ramlade in gratulationer på löpande band. Finlandsbåtarna passerade så mina finska rötter fick vara med på ett hörn också. Och så min fina Tony vid min sida. Jag visste också att vi snart skulle packa ihop och lämna Ellery, vi skulle in mot stan för kl 12.00 hade jag en tid att passa och så skulle barnen möta upp oss.

Jag hade en tid bokad på Louis Vuitton butiken kl 12. Där övertalades jag med en fin bukett och skumpa.

Mina närmaste vänner hade fixat ett bud till mig där jag fick en gigantisk och vacker bukett. Alltså, kan du så besök Nya Pom Pom i sjöstaden. Alltså deras buketter, de finns inte vackrare! En enorm flaska skumpa blev det också, nej men guuuud så lycklig och glad jag blev.

Min Tony skämde också bort mig rejält, 2 stora paket. Fanns liksom inga gränser för bortskämd jag blev. 😭

Checkade sedan snabbt in på hotellet, där lyckades denna underbara kvinna (Pamela) på Clarion Sign och snappa upp att jag fyllde 50. Så hon kom farande med en jättevacker bukett. Blev så himla glad! Så 3 buketter på bara någon timma. 🌸🌸🌸

Kl 14.30 hade vi bord bokat på Sture Hof. En av mina absoluta favoritrestauranger. Dit kom också barnen. Så glad för det. Thedde var lite sen men kom lagom till maten kom in. Inte en enda bild på oss alla samlade ledsamt nog men jag hade fullt upp av att bara njuta! Så glad också att Thedde hann och komma till denna sena lunch med oss innan han var tvungen och åka tillbaka till laget. Men att han kom gjorde allt fulländat. ❤️😭

Jag & Elliot som älskar skaldjur delade på en skaldjursplatå. Så mycket gott!

Presentöppningen! Dom vet vad jag älskar! ❤️🥲

Efter en lång lunch och lite häng på stan så gav vi oss av till hotellet för att göra oss i ordning för middagen. Där hade vi bokat Scarpetta.

Vi åt som små grisar. Avsmakningsmeny och massa god efterrätt! Hade inte kunnat bli bättre. Det var så galet gott. Salaicciapastan var magisk. Vi blev omhändertagna av bästa Anton också, han är grym.

Efter en skön natts sömn så vaknade vi och åt ytterligare en brakfrukost. Frukosten på Clarion Sign är grym.

Allt finns, även för oss som föredrar att äta glutenfritt. Så tips tips!

Jag hade inte kunnat få en bättre födelsedag. Jag är så djupt tacksam och den blev precis så perfekt som jag ville, jag älskade allt. Ha min familj nära och äta gott.

Nu måste vi hasta vidare! Vi hörs sen!

Kram Nina

7
161

Godmorgon från kaoset!

Innehåller annonslänk genom reklam för VetZoo.

Godmorgon älsklingar!

Här står saker överallt än så länge. Några av resväskorna är framplockade, Milos skolgrejer i kartongen, födelsedagsblommor i fönstret. Till råga på allt så hade jag en riktig HSP-dag igår. Jag har haft det hektiskt både känslomässigt och praktiskt en period och igår gick jag lite in i den känslomässiga väggen. Det är inte första gången och för varje gång blir jag mer och mer skillad på att lyssna på kroppen och ta till åtgärder direkt. En åtgärd är t ex att avboka (eller inte alls boka in något) och ta och jobba i mysisar i soffan. Jag är både glad och lycklig över att jag har den möjligheten. Känner att jag verkligen behöver hushålla med min energi just nu, även om t ex att träffa vänner ger en energi så är det också energi som försvinner. Skulle ha haft ett stort firande för familj & släkt på lördag, men jag kände helt enkelt att jag inte klarade det så jag blåste av det. Allt fokus är nu på flytten och allt som måste fixas inför det.

Vi ska sälja av både bil och husvagn, färdigställa huset så det kan övervintra. Även om ”Mellan” ska bo här så kommer han vara mycket i Marbella och Sthlm så huset ska liksom göras klart för vintern. Vi ska fixa så bubbelkoppen kan övervintra. Blommor ska köras ut till svärisarna. Möbler som står i ett magasin ska säljas. Allt som inte går att köpa i Spanien ska köpas här innan avfärd. Några av mina köksmaskiner ska packas varsamt och skickas till Spanien i kartonger, mitt jobb måste kunna skötas därifrån också.

Allt till Majlis ska fixas. Hon flyttar till sin nya familj i helgen. Som tur är så har vi VetZoo, måste bara tipsa om den djurbutiken! Där finns allt och de har gratis hemleverans. Nu så beställde jag t ex 4 pkt kattsand (bra pris som tusan) som skickas direkt till Majlis nya familj. Den kattsanden by the way är den bästa ever, inget slår den tycker vi som testat allt. Jag beställde också refill till hennes Feliway, det katthormon som lugnar dem. Det fanns en som heter Classic, där märkte vi noll skillnad, men denna som heter Optimum märkte vi stor skillnad med. Sätt i ett uttag så utsändras det i ert hem, vi märker stor skillnad på Majlis när vi använder det. Vi har en både på övervåningen och en på nerevåningen. Sen finns det smidiga refillflaskor till dem. Tyvärr så var fodret som jag köper till henne slut men det väger 7 kilo, så perfekt att de har hemleverans. Lämnas rakt utanför deras dörr, behöver inte bära dessa galet tunga grejer från butik! HÄR hittar du butiken.

Här ligger hon vid mina ben lyckligt ovetande om att vi ska bo isär i många månader. 🥹 Det känns väldigt jobbigt just nu, jag har gråtit flera gånger åt detta. Men jag vet att hon kommer bli så älskad i sin familj som hon ska bo i så länge som vi är borta. En lugn fin familj som lever ett väldigt lugnt liv där de är hemma mycket, exakt det som hon älskar. ❤️ De har redan startat en Instagramsida åt henne så jag ska kunna följa henne där. Piuh, nu blir jag helt tårögd igen. Ni som inte hängt med kanske inte vet att vi inte får ha med husdjur i vårt boende i Spanien, så länge som vi hyr och inte har något eget så får vi anpassa oss. Då var detta den bästa lösningen. Familjen vill inte ha en egen katt men lånar gärna dessa 9 månader. ❤️ Vi är så glada för det, ni var sååå många som gärna hade tagit emot henne i era hem. Jag är så otroligt tacksam för det. Majlis, som så många lärt känna genom mina sociala kanaler, hur kul. Och hon har ingen aning liksom.

Igår bokade jag bil från Malagas flygplats till vårt nya hem. Vi kommer ha 8 stora väskor, 4 kabinväskor och 4 vanliga väskor med oss. Inte alla bilar får plats med det. Jag bokade hotell sista natten vi bor hemma i Sverige, vårt flyg går 6.05. Vill vara o närheten när det är dags att dra. Piuh! Ja det var det för nu, det känns att allt närmar sig med stormsteg.

Nu ska jag fortsätta skriva på mitt 50 årsinlägg, idag ska det äntligen publiceras.

Kram Nina

6
105