Bland det viktigaste!

 

Haha, ja det kanske kan tyckas konstigt, men nu när vi är mitt uppe i packningen så har jag förberett något av det viktigaste, det är ju att jag faktiskt kan fortsätta använda dessa produkter. Jo men såhär, nästan varje gång jag visar mig på Instagram med utsläppt hår får jag frågor om vad jag använder för produkter? Hur jag kan ha så glansigt och välskött hår? Ni vet ju att jag har ett härligt samarbete med Under Your Skin och är så galet nöjd med deras produkter. Det är svaret på den frågan. Under Your Skin. Kom nu ihåg att fylla på lagren till hösten här med min rabattkod nina20 som ger dig hela 20% rabatt på hela sortimentet.

Jo, så jag har bunkrat för att det ska räcka även i Spanien. En stor kartong med alla produkter jag älskar. Tänker ju inte sluta använda dem för att jag flyttar till Spanien, bevare mig väl.

Ja, jag har ju inget annat svar på frågan om mitt glansiga hår än att det är tack vare dessa produkter som jag nu använt i en halv evighet. Jag har varvat det med att köra med både Detox-kitet, och också Hair-growth kitet.

Första halvåret detoxade jag håret. Alltså så rent, lent och glansigt som det blir av det kitet är inte klokt. Det är just det som det heter, en hår-detox. Den får bort alla beläggningar och gör håret rent från grunden och undviker att det blir fettigt. Som om inte det vore nog så håller det också håret extremt rent länge, alltså jag minskade användandet av torrschampo radikalt. Du behöver till slut inte tvätta det mer än max en gång per vecka. Detox-kitet hittar du HÄR.

Hair Growth – kitet började jag med sen. Då har du ett schampo och ett balsam som du tvättar med som vanligt, jag brukar låta det sitta i typ 5 min. Faktiskt både schampot och balsamet för att det känns som man får mer effekt då. Balsamet riktigt gnuggar jag in i hårbotten, vet att många blivit hjälpta med sina hårbottenproblem tack vare Under Your Skin:s produkter. Så lider du av torr eller kliande hårbotten, testa! Efter att jag handdukstorkat håret så gnuggar jag in det här hair Growth serumet i hårbotten, gnuggar verkligen. Det jag märkt är att mitt hår växer i raketfart, snart lika långt som mina extensions vilket ju inte är klokt. Dessutom har jag fullt med små fjun i hårbotten som är på väg upp. Hair Growth kitet hittar du HÄR.

3 andra produkter som jag också vill lyfta rejält är bodywashen, bodylotion och face oilen. Som jag skrivit tidigare så slåss vi om bodywashen och lotionen här hemma. I alla fall jag och Mellan. Haha, blir svinsur för han använder upp bodywashen direkt. Vräker på fast den är superdryg, han har varit sån sen han var liten. Han kunde göra slut på en hel duschkräm på en duschning. Blev galen. 😅 Bodylotionen är en ganska ny favorit. Jag är ”picky” när det kommer till det. Den här är ekologisk, helt naturlig, innehåller sheasmör, mandelolja och stamcellsextrakt från tistel. You had me att sheasmör, typ så… älskar allt med den här lotionen. Kombon duschkräm som inte torkar ut och den här lotionen är win win för lite trött hud, faktiskt också åldrad hud. Tycker att den liksom stramar åt huden och gör den så len. Älskar’t! Du hittar kitet HÄR.

Slutligen då den här Face Oljan. Använder varje dag, bara älskar älskar älskar den! Jag tänker mig att detta kommer vara ett måste under höst/vinter också då huden ofta blir både uttorkad och fnöskig. Det kommer den INTE bli om du använder den här. Dessutom kommer du få ett fantastiskt glow vintern igenom. Du hittar den HÄR.

Glöm nu inte min rabattkod: nina20 som ger dig hela 20% på ett helt köp! Passa på att fylla på och investera i riktigt bra ekologiska rena produkter utan tillsatser.

Kram Nina

41
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mamma till 3
Mamma till 3
1 year ago

Måste faktiskt instämma. Detta är helt fantastiskt. Både jag och min mamma har svår psoriasis och mycket sitter i hårbotten. Sen vi började med detta så kliar det inte alls längre i hårbotten. Ska testa deras övriga produkter. Men är verkligen supernöjd med håret.

Lycka till i Spanien.

niiinis
niiinis
Reply to  Mamma till 3
1 year ago

Vad roligt att höra! Många säger exakt samma som ni. Så glad att det funkar. ❤️

Jennie
Jennie
1 year ago

Var inte du nötallergiker? Då ska man ju inte använda mandelolja om jag fattat rätt. Vågar inte köpa allt smink till dottern (16år) som hon frågar efter då hon är allergisk och väldigt mycket innehåller olika nöt och mandeloljor.

niiinis
niiinis
Reply to  Jennie
1 year ago

Jag har inga problem med att ha det på huden, bara om jag äter det. Jag är ju inte heller extremallergiker. Får ju lite kli.

Carro
Carro
1 year ago

Hur länge har du använt growth-kitet? Har gjort det i snart två månader, märker bara att det växer ut lite hår på ett ställe men annars tappar jag massor med hår. När jag använde detoxkitet i ca 3 månader försvann allt kli i hårbotten, men det har tyvärr kommit tillbaka ännu värre nu med growthkitet. Men ska testa att gnugga in balsamet i hårbotten som du gör och se om det hjälper nåt 😊

niiinis
niiinis
Reply to  Carro
1 year ago

Jag har använt det i ca 4 månader nu. Att du tappar hår ska inte bero på produkten, att tappa hår kan ju bero på järnbrist, stress, hormonellt osv. Det gjorde jag.

Ja gnugga in det i hårbotten, det hjälper i alla fall massor för mig.

Kanske är det så att detox-kitet passar din hårbotten bättre också. Under Your Skin är jätteduktiga på att svara på frågor och dom kan ALLT, så funderar du vidare, skriv till dom. ❤️

C7c63473 a224 40ae a4b3 53514481f5b0 440 000000433b24ab31.jpg

Nästa inlägg

50 årsfirande DAG 2

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x