50 årspresenter

Godmorgon!

Ett livstecken ifrån mig. Som ni säkert förstår så är livet ett enda virrvarr just nu. Vi lever bland resväskor och grejer som står överallt. ”Att göra” listan har varit lång och vi har bockat av punkt för punkt.

Igår tog vi farväl av Vagnhild. Hon har numera nya ägare som var lyckliga så de dansade när se fick köpa henne. Helt rätt människor har hon hamnat hos. Bilen är också såld, så nu har vi bara vår riktigt gamla Volvo V50 kvar. Den ska vi ha kvar här hemma så vi har en bil när vi återvänder.

Majlis lämnades hos sin nya familj igår. Allt gick över all förväntan. Hon var jättenyfiken och gick runt och nosade överallt. Första natten har gått bra, hon har ätit och gått på lådan. Hon har också hittat favoritställen redan. Alltså, mitt lilla hjärta. Allt går som det ska och ingen kan vara lyckligare än jag. Ni som följer mig på Instagram kunde se hur lättad jag var efter vi lämnat henne. 🥹❤️

Mamma, pappa och min syrra med familj var här i lördag, jag fick mina drömmars ring av mamma. Jag har trånat efter den sen jag var liten. Detta är mammas ring som hon fick när hon gick ut skolan. Jag har fått låna den ett par gånger men jag har vetat hur värdefull den är för mamma. Nu fick jag den! Gud vad jag grät. 😭😭❤️ Fick också en tavla och ett jättefint armband. Av syrran fick jag finskumpat!

Älskar dessa glas, det gör även våra gäster jämt, finns HÄR. Ljusstaken HÄR. Underlägg liknande HÄR. Bestick HÄR (billiga och så bra).

Eftersom jag blåste av det stora firandet så ville jag göra det så enkelt och snabbt som möjligt. Kan verkligen rekommendera att göra räkmackor då. Köpte färska källarfrallor som jag delade i 2 och la på tallrik. På med smör, krispiga salladsblad, skivad gurka, massor med god majonnäs (välj med omsorg, den gör allt för räkmackan, jag köper Hellmans eller så gör jag egen, recept HÄR). På med massor av handskalade räkor. Toppa med tomat, citronklyfta och dillvippor. Såååå gott och snabbt fixat!

Jag har blivit firad från alla håll och kanter. En av mina absolut äldsta bästa vänner hade lämnat detta utanför dörren. Urfina armband med finskumpa och blommor. 🥹❤️

Igår kom Tonys bror med familj förbi och överlämnade denna present. Ett jättefint blingigt halsband från Caroline Svedbom och skumpa. Äääääälskar ju både Caroline Svedbom och skumpa. Kanske måste man frakta med sig skumpan till Spanien? 😀

Ni är så många som undrade vad det var i paketen jag fick av Tony.

Alltså, vilken 50 årspresent, helt otroligt! En weekendbag och nya solisar från LV. Jag kunde knappt tro att det var sant? Herreminjee! Så tacksam och överväldigad. 🖤🤎

Hörni, nu måste jag rusa vidare. All packning ska vara klar idag, ikväll åker vi till Arlanda och sover över. Imorgon bitti tidigt går vårt flyg till Spanien. Följ mig gärna på Instagram, där uppdaterar jag flitigt. HÄR hittar du dit.

Kram Nina

152
Subscribe
Notify of
guest

7 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Siv Rylander
Siv Rylander
1 year ago

Önskar er all lycka med flytten ❤️Kommer att följa dig som alltid. Kram siv

Sofia
Sofia
1 year ago

Vilka fina presenter du fick. Så kul att du delar med dig. Presenterna från Tony toppar dock allt. Wow, så generöst! En fråga, du skrev att ni hade en tid i LV butiken. Bokar man tid där när man ska handla?

niiinis
niiinis
Reply to  Sofia
1 year ago

Ja man kan boka tid för att t ex slippa stå i kö utanför eller om man vet vad man är ute efter. Smidigt som tusan. 🤍

MH
MH
1 year ago

Trevlig resa och var rädda om er.
Så fina presenter du fick, härligt och fylla år.
Stor Kram till er alla/MH Österlen

niiinis
niiinis
Reply to  MH
1 year ago

Kram & tack! ❤️

Angelica
Angelica
1 year ago

Såg dig på Arlanda vid 4.45 😄

niiinis
niiinis
Reply to  Angelica
1 year ago

Du skulle sagt hej! ❤️

Img 1084.jpg

Nästa inlägg

Bland det viktigaste!

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x