Första dagen i Marbella

Hej älsklingar!

Ja här vaknar man upp i Marbella. Har ju så himla mycket att berätta för er om allt. Resan hit startade redan i förrgår egentligen. Då tog vi oss med släpkärra och skjuts av alla våra 14 väskor till Arlanda och Connect Hotel. Roligt nog så startade vän resan si sådär. Haha, inga konstigheter, vi brukar ha lite oflyt med saker så jag blev inte så förvånad. 😀

Jag hade ju bokat fel hotell. Haha, jag hade bokat hotellet i Älvsjö, det ligger ju inte direkt nära Arlanda om man säger så. Det löste sig med att de bokade in oss på rätt hotell. Sen fastnade Tony i hissen när vi skulle få upp alla våra väskor.

Som tur var så åkte inte Elliot med upp, han tog trappan, och då hände det. Han fastnade så det stod härliga till. Personalen försökte få fart på hissen först men insåg sen att det inte gick. De fick ringa efter hjälp. En timme satt han innan hjälpen kom. Men det bekom honom inte, inte överhuvudtaget faktiskt. Egentid med mysbelysning som han sa. 😀

Trötta gänget på väg in för att checka in bagage. Vi fick en hel del övervikt men det var det värt. Haha…. Ska man vara borta länge så ska man.

Sverige visade sig från sin bästa sida när vi just skulle lyfta. Så himla fint.

Jag fick, för första gången någonsin, en jättefin flygning. Jag var inte alls så hysteriskt rädd, vi hade Wi-Fi på planet, vi åt frukost, piloten flög oss lugnt och tryggt och dessutom upplevde jag den finaste landningen jag haft. Han smekte ned flygplanet verkligen. Milo sa; ”Jag märkte inte ens att vi landade”. Så 1000 poäng till denna flygning, ska det vara såhär så kan jag flyga imorgon igen.😀

På väg till taxin som väntade på oss. Transfern funkade utmärkt verkligen. Allt och alla fick plats.

Vi fick vänta på städningen här igår, gick runt och kikade och precis utanför oss växer denna vackra hibiskusblomma.

Vi tog en promenad för att köpa vatten och sen ta oss ned mot hamnen.

Igår åkte vi ned till båthamnen i Puerto Banus. När båtarna inte kan bli lyxigare eller shoppingen. Här trängs lyxbutikerna i varje gathörn. Det var häftigt att se, vi häver aldrig hit när vi var i Marbella sist.

Vi åt nere vid hamnen, på Jacks Smokehouse. Väldigt god mat måste jag säga. Vi åt flera rätter var och betalade runt 1000 lappen för oss alla 4. Trodde faktiskt det skulle vara dyrare. Ligger fint precis vid hamnen.

Här har ni vårt hus, vi har inte riktigt kommit in oss än men jag visar allt sen. Nu ska jag jobba vidare här. Vi hörs sen!

Kram Nina

269
Subscribe
Notify of
guest

18 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anette Ottosson
Anette Ottosson
1 year ago

Åh så mysigt härligt, hoppas att ni får en fin tid i Spanien.🙏🏻🌸🌸

Camilla
Camilla
1 year ago

Det ska bli så jättekul att följa er från Marbella och allt vad ni gör, som jag har längtat, lika mycket som ni har gjort 😉
Sett alla stories på instagram och har gjort så ett bra tag men det blir lite annorlunda nu när ni har flyttat till varmare breddgrader 🙂
Kram <3

niiinis
niiinis
Reply to  Camilla
1 year ago

Ja det kommer bli annorlunda såklart, men hoppas ni ska gilla och följa mig även härifrån. 🥰

Camilla
Camilla
Reply to  niiinis
1 year ago

Självklart kommer jag att fortsätta att följa dig från Marbella också, fattas bara annat, längtar efter varje blogginlägg och stories och bilder från instagram.
Det ska bli så jättekul att se hur härligt ni kommer att ha det i Marbella 🙂
Kram <3

Sofia
Sofia
1 year ago

Skönt att höra att ni är på plats och att allt gått, förhållandevis, bra. Ja, Puerto Banus är väldigt speciellt, men kanske trevligare utanför högsäsong. Det bästa där tycker jag är varuhuset, El Corte Inglés, som har det mesta. Annars kan jag tipsa om Lidl, riktigt bra i Spanien. Finns en på vägen in till Marbella (inte AP7 utan den andra mindre vägen).

niiinis
niiinis
Reply to  Sofia
1 year ago

Tack! Har planerat ett besök på Lidl. 🥰

Helene
Helene
1 year ago

Ja Puerto Banus är fint, hade lägenhet i Marbella ett antal år för länge sen. Dock var allt mycket dyrare i Puerto Banus men vi tog ibland båten dit och åt en glass och tittade på fina båtar. Hoppas ni kommer trivas!

Anne-Lie
Anne-Lie
1 year ago

Så mysigt kul att få följa 🥰

Pernilla
Pernilla
1 year ago

Vad spännande det ska bli att följa er i Spanien. Har hyrt hus flera ggr där. Jag och mannen planera senare i livet att köpa något där nere.

Karin Björkman
Karin Björkman
1 year ago

Åh vad kul och spännande att få följa er i ert nya liv!. Stor lyckospark och kram🥰

Nettan ( nettiz.se )
Nettan ( nettiz.se )
1 year ago

Härligt att höra att allt har gått bra – till slut ! Trots hotell och hiss 😃. Ska bli kul att läsa om er fortsatta resa !

Margit Stenholm
Margit Stenholm
1 year ago

Så spännande Nina. Ska verkligen bli roligt att följa er. Ha det bäst!🥰

Lena
Lena
1 year ago

Ser härligt ut. Har inte riktigt hängt med, har ni fått jobb i Spanien?

niiinis
niiinis
Reply to  Lena
1 year ago

Vi har båda arbeten som kan skötas från alla ställen i världen. 💕

Giggi
Giggi
1 year ago

Önskar er härliga dagar i Spanien,ska bli riktigt kul att läsa om eran dagar där nere 👍🏻

Marianne
Marianne
1 year ago

Lycka till i Marbella! Jag och min man har precis bokat en resa till Malaga i oktober så det kanske blir en tur till Marbella någon av dagarna. Ska kolla in din restaurangtips och följer såklart din blogg framöver

Malin
Malin
1 year ago

Ni måste testa restaurang Picasso i PB

niiinis
niiinis
Reply to  Malin
1 year ago

Där har vi faktiskt varit! Gott! 😍

Img 0995.jpg

Nästa inlägg

50 årspresenter

18
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x