Hur Söndagen avslutades

Godmorgon vänner!

Veckan drar igång igen, det blir en händelserik vecka för vår del. Huset ska fixas, massor med jobb, Milo ska testa sitt nya fotbollslag, vi ska träffa vänner vi inte sett på länge (dom bor också här), vi ska kolla upp det här med bil. Ska vi köpa eller hyra? Ja men mycket ska hända denna veckan.

Igår avslutade vi dagen på Mistral Beach. Milo fick bada i havet för första gången sen vi kom ned. Rätt så kraftiga vågor så han var rätt slut redan efter 15 min. Vi tog in ett fruktfat och bara satt och mös tillsammans. Magiskt sätt att avsluta en Söndag på.

Efteråt tog vi en promenad till Supermarket. Väldigt olika vad de har för utbud, just detta var riktigt bra. Kanske lite dyrt då detta nog är ett ”dyr-ICA”. Åker du lite utanför så hittar man stormarknader och då är priset annat. Dessa 4 kassar med mat gick på 1300 kr, då köpte vi dyrt jäkla tvättmedel och sköljmedel också. Sen mat för flera dagar.

Precis bredvid låg en delikatessaffär som hade massor med gottigt! Blev en påse därifrån också.

Om det nu är kul att kika på vad man handlar så ser du det här. Jag gillar sånt själv, alltid kul och se vad andra handlar när de handlar mat.

Nehepp! Dags att dra igång dagen här. Hoppas du får en fin start på veckan. Vi hörs lite senare igen.

Kram Nina