ANNONS

Snygga höstblusar

Halloj igen!

Har sett att ni haft riktigt fint höstväder hemma i Sverige, riktigt behagliga temperaturer också. Det gläder mig, jag vet vad det betyder att få ha en behaglig skön höst för att orka med den långa vintern.

Jag tänkte det var dags att kicka igång lite hösttips här på bloggen. Allt från mysiga temuggar, snygga höstkuddar och plädar till snygga höstiga blusar, fluffiga jackor och gosiga tröjor. Idag tänkte jag bjuda på lite snygga blusar.

Älskar verkligen den här murriga gröna färgen, sitter som en smäck till hösten. Blusen hittar du HÄR.

Känns som både färgen och stilen fått hela internet att välta av den här blusen, alltså hur snygg? Har beställt! Finns HÄR. Finns i andra väldigt snygga färger också.

Hur skön? Klä upp till ett par riktigt snygga svarta byxor och klack, eller ha den som en myströja till vanliga blåjeans. Finns HÄR.

Jag är ju otroligt svag för puffärmar, är det något jag älskar på en blus är det om ärmarna har puff på något vis. Vet inte men jag älskar just den detaljen. Den här blusen finns HÄR.

Apropå puffärmar, här har vi ytterligare en favorit. Den här blir man ju glad av på riktigt, den här gröna färgen har kommit att bli en riktig favorit för mig. Jag älskar den! Finns HÄR.

Hur läcker? Blir alldeles stissig över knytet i halsen, antingen låta den bara hänga som hon gjort här eller knyta en rosett. Hur läcker!? Finns HÄR.

Just nu har Ellos en rabattkod som ger 30% rabatt på den dyraste varan (avvikelser kan förekomma). Kan ju vara smutt att börja med en skön rabattkod tänker jag, använd rabattkod: 455721 så får du 30% rabatt på den dyraste varan.

Kram Nina

52
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna
Anna
1 year ago

Skickar Ellos till Spanien? Vad hamnar frakten på isf?

niiinis
niiinis
Reply to  Anna
1 year ago

Jag har ju ”Mellan” som åker emellan. Han får ta med. 😀

Maria
Maria
1 year ago

Tack för tipsen Nina, jag klickade hem två av blusarna jag också 😀 perfekt att ha på kontoret.
Kram ❤

niiinis
niiinis
Reply to  Maria
1 year ago

Visst var dom fina! ❤️

Nästa inlägg

Första helgdagen

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x