Meditation och lugn i själen

Hej Älsklingar!

Det är tisdag och veckan är igång för fullt, idag har jag sååå mycket jobb så idag har jag hittills bara borrat ned skallen i datorn och där kommer jag nog sitta. Jag har iofs lagat mat och gjort ett nytt recept.

Ska ju börja mitt nya ”hitta mig själv” liv här nere i Marbella nu också. Köpte en yogamatta i förrgår så nu ska morgnarna starta med meditation på takterrassen. Varje soluppgång ska jag sitta där och meditera, andas och bara jorda mig. Till min hjälp kommer jag självklart ha mina kristaller och min Palo Santo. Jag brukar sitta allt från 5 till 30 minuter när jag mediterar. Det hänger på mitt mående, har jag en dålig period/dag så sitter jag längre, då ger jag mig själv lite extra kärlek. Det här är något jag verkligen längtat efter att prioritera, och på något sätt när vi bor här så har saker som liksom ”stör” försvunnit. Kan inte riktigt förklara det men det känns som en del saker som legat och pyrt liksom släppt taget om en. Skitsvårt att förklara hur, men det är känslan.

Jag lovade mig själv när vi flyttade hit att jag skulle ge mig själv mer tid. Alltså kärlekstid. Göra sånt som jag vet att min själ mår bra av. T ex att landa, meditera, andas…. Det känns så himla fint att ge dig själv det. När jag mått som sämst genom åren så kunde duschen vara ett sånt ställe. Då tände jag ljus i ett mörkt badrum och tog en pall och satte mig i duschen och lät liksom duschen rena mig från mörkt, tungt och ledsamt. Plingplong musik från Spotify (sök på meditation) på och så bara andas långa djupa andetag ned i magen medan du tänkte att duschens strålar sköljde av dig det där onda. Mår du piss, testa! Testa varje dag! Jag lovar att det hjälper.

Här satt jag igår morse och mediterade. Solen gick upp medans och sen kom också Tony. Jag lät honom göra samma meditation som jag. Han tyckte det var superskönt och en perfekt start.

Fick många frågor om vad jag kör för meditationer. Det är olika, det kan vara allt från 5 minuters till avancerade på 1 timma. Sök på youtube, det finns massor.

Hepp, nu ska jag fortsätta jobba här. Har tagit några bilder här hemifrån som jag tänkte visa dig sen.

Kram Nina

109
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lena
Lena
1 year ago

Hej, jag har precis börjat läsa din blogg vilket jag är glad för! Tack för bra, billiga och tydliga recept! Även spännande med er flytt! Tack! Är nyfiken på Jamie stekpannan, har gasspis, står att det funkar men är osäker?

Edda
Edda
1 year ago

Älskar din blogg, tack!

Img 9504.jpg

Nästa inlägg

15 billiga och goda rätter

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x