3 veckor har gått

Godmorgon Måndag!

3 veckor har gått sedan vi flyttade hit, snart en månad. Galet hur tiden flyger fram här! För varje dag som går så känns detta mer och mer som vårt hem. Exakt så sa Milo igår också. Sån glädje jag känner över det, hans trivsel är som sagt absolut viktigast. Vi vuxna klarar oss alltid på ett eller annat sätt, men skulle han inte trivas, ja då är det liksom mycket tuffare allting.

Apropå Milos trivsel, ursäkta mig för om jag redan berättat något om detta på bloggen. Men ibland glömmer jag vad jag berättat här och vad jag berättat på Instastory, så det kan ibland blandas ihop. Men i alla fall, i förra veckan så tog vi solnedgången på fotbollsplanen en kväll. Tony & Milo sparkade boll när plötsligt en spansk kille kom och fråga om Milo och hans kille skjuta mål på varandra. De bytte sedan Instagram med varandra och har hörts om att ses och sparka mer boll någon kväll. Alltså….. 😭❤️ Killen talade väldigt knackig engelska men på något sätt gjorde de varandra förstådda ändå. Så coolt. Är det på något sätt man lär sig spanska så är det ju att ha en spansk kompis. Jag var såklart gråtfärdig. 🥹

Någon av solnedgångarna i veckan som gick tog vi i vår trädgård, vid vår pool. Milo är ju motsatsen till mig när det kommer till att bada. Han kan ligga i i flera timmar. Dom kastar boll, jag rejtar hans olika hopp i poolen, vi kör vattengympa osv. Det går att slå ihjäl många timmar vid poolen helt klart.

Helgens Lördagsförmiddag tillbringades på NAC, eller Nueva Alcantara Club som det heter. Världens härligaste padelbana alla kategorier. Här hade vi sen frukostdejt med våra svenska vänner som också bor här. Hur mysigt som helst! Såhär kan man slå ihjäl många timmar. Saken blir inte sämre av att de har den godaste frukosten man kan äta just där.

Både Tony & Milo har båda tagit padellektioner i veckan. Milo hade lektion med 2 andra svenskar, så kul att se. Milo var så taggad efteråt, han lärde sig massor redan på första lektionen. Nu ska han köra en gång per vecka och Tony ska fortsätta ta lektioner lite då och då.

Nu tänkte jag sätta mig och skriva om vår helg i ett annat inlägg.

Kram Nina

75
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Img 2105.jpg

Nästa inlägg

Godaste äppelmosen

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x