Gamla stan och helghäng

Hej igen!

Tänkte att jag skulle uppdatera ifatt lite, nu när vardagen faktiskt landat hos oss så känns det som att jag börjar vara på banan igen. Då känner jag att bilderna också ska vara i fas här på bloggen, det som hänt sist osv. Så nu tänkte jag uppdatera er om vår helg som gick.

I lördags var vi återigen på den underbara marknaden. Alltså, jag kommer kanske vara för varje lördag för så mycket älskar jag det. Till något helt galet nu…. Jag har ju bara ÄLSKAT ett märke från Spanien som heter La Jabalcusa. Det är faktiskt helt otroligt det här märket. Först trodde jag att det var fejk…. Men så började jag prata med kvinnan som stod där och hallegooooo, det visade sig ju vara hon som äger och designar hela märket! Jag köpte allt det som hon står och håller i, fick många frågor om klänningen (inte den jag har på mig utan den som hänger på galgen). Materialet är verkligen himmelskt, alla dessa material är så sköna att ha på sig. Jag äger en ascool armyjacka från detta märke sedan tidigare och nu såg jag att det kommit armyjackor med ludd på också. Kan visa sen när jag har kläderna därifrån på mig, känner jag mig själv rätt drar jag dit och köper flera klänningar nästa helgs marknad.

Så glad över min påse! Genast satte min hjärna igång och fundera på hur jag ska få detta märke att etablera sig i Sverige, sååå mycket snyggt!

Eftermiddagen i lördags bestämde vi oss för att åka till Mistrals Beachclub. Den ligger bakom detta lyxhotell som ligger precis på stranden. Gvadalpin Banus, 5 stjärnigt hotell där bilarna utanför står och slåss om vilken som är dyrast.

Vi tog en sen lunch på Mistral Beach restaurang där på stranden. Jag åt en Caprese sallad, Tony tog en Gambas pil pil pasta och Milo en burgare. Till förrätt delade vi på en Gambas Pil Pil. Så gott! Tony sa att det var den godaste och mest perfekt kokta pastan han någonsin ätit.

Det var nästintill fullt på Mistrals beachclubs solstolar så vi gick vidare till lyxhotellets. Satte ju nästan gambasräkorna i fel strupe när han berättade att dessa solstolar skulle kosta 250 kr/st fast klockan var så pass sent ändå. (Tror klockan var vid 15.30). Men, vi orkade inte gå så långt till nästa solställe så vi betalade snällt. I priset ingick stor bad handduk, fruktskål och en stor bubbelvatten. Det var ju faktiskt mer generöst än på Mistral där det bara var stolarna och inget annat som kostade så. Vi njöt för fulla muggar. Milo & Tony badade lite och jag låg och bara glodde. Låg lite i solen faktiskt och det var så skönt den tiden. Vi blev kvar ända till 19 innan vi sakta packade ihop oss och gick mot bilen.

Lite solmosiga passerade vi återigen lyxhotellet. Det var full fart och Ferraris och värsting BMW:ar trängdes fortfarande på parkeringen. Med lätta steg gick vi mot vår uråldriga Blueberry Hixy som stod och fläkte ut sin fläckiga motorhuv med avskavt klarlack. Haha, well well….. hon tar oss dit vi vill och det är lyxigt om något! 💙

På Söndagen så tog vi det rätt lugnt på förmiddagen. Senare tog vi en tur med bilen mot gamla stan i Marbella. Det ligger ca 8-10 minuter från Puerto Banus stad.

Det var väldigt charmigt i gamla stan. Tyvärr så stängde alla restauranger kl 16 så vi kom liksom försent. Ja vi åt en enormt sen lunch, det gör vi alltid på helgerna. Så vi knatade runt en stund och sen åkte vi tillbaka till Puerto Banus. Ett av våra ”go to” ställen är Jacks Smokehouse. Inget speciellt alls men vi tycker alltid allt är gott där.

Min favorit är denna Smoked chickennachos. Egentligen en förrätt vilket ju inte verkar klokt ju. Haha, det är så enormt mycket mat. Jag orkar i alla fall inget mer.

Sedan strosade vi in hamnen i Puerto Banus. Vi tittade på yachterna som ligger på rad där. En är över 60 meter lång och kostar 160 miljoner dollar att köpa. Ja det är bara att räkna ut själv…. Omg!

Det var någon konstutställning som pågick där också! Tyckte dessa nallar var riktigt söta. Var också in i världens coolaste skobutik. Att jag inte fotade något, jag kommer garanterat att köpa skor där nångång under vår vistelse. Så mycket coolt och snyggt! ❤️

Sådär! Uppdaterat och klart. Senare idag får du veta hur vår dag idag varit, har faktiskt inte hänt så mycket mer än att jag är överlycklig att ett paket hittade fram och att vi jobbat som små grisar allihopa. 😀

Ska ju lyckas jobba komma ikapp på Idol, vi hann se några avsnitt innan vi flyttade hit och min favorit efter det lilla jag hann se så gillade jag Klara. Har du någon favorit?

Kram Nina

79
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Malin
Malin
1 year ago

Tänk på nu när hösten kommer så har många ställen stängt på söndagar och även flera bankdagar/röda dagar infaller.
Inne i Marbella city så håller dem ganska hårt på siesta även typ Estepona, mest bara nere i PB som kör på som vanligt. Men marknaden är alltid (som tur är) på lördagar, dem åker ju runt så det är ju marknad i varje by varje dag runt om, förutom när det regnar.

Sofia
Sofia
1 year ago

Du kan väl bli agent för det där märket i Sverige? Sedan bokar du plats på modemässan och tar emot ordrar. Lätt som en plätt 🙂

Helene
Helene
1 year ago

Åh dessa klänningar! Kan du inte försöka ta in de till Sverige?? så fina och underbart tyg. Jag vill köpa massor!

niiinis
niiinis
Reply to  Helene
1 year ago

Ska verkligen kolla upp! Så många som frågar. 🥰

Nästa inlägg

3 veckor har gått

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x