ANNONS

Urhärligt

Godmorgon!

Jag hör att tuppen gal långt där borta, den börjar ovanligt tidigt denna morgon. Annars låter den inte förrän närmare kl 8. Redan Torsdag!

Många av våra morgnar startar med att vi spelar padel, det som är kul är att Milo utvecklats massor nu och hänger med riktigt bra i spelet. Inte för att jag och Tony är direkt några proffs men vi har ju spelat en hel del mer padel än vad Milo har. I Måndags hade Milo gympa direkt på morgonen och då får man t ex spela något som är pulshöjande. Perfekt med padel.

Vi börjar morgnarna olika, i förfrågan t ex började vi dagen med strandpromenad. Morgonmotionen och frukosten efter är ju typ det bästa med hela dagen. Alltså så härligt. Älskar varje sekund. Havet var livligt så vågornas ljud mot strandkanten gjorde hela upplevelsen ännu bättre. Vi hittade massor med mysiga ställen längs stranden som vi sa att vi måste testa.

Jag hade också en spännande lunchdejt inbokad häromdagen. En svensk kvinna som har barn i Milos ålder. Vi träffades för en lunch, jättemysigt och trevligt. Vi har mycket gemensamt och dom precis som vi har precis flyttat hit till Marbella. Igår kväll hade vi dejt med våra familjer, en tredje svensk familj kom också. Kidsen spelade basket och vi föräldrar hängde under tiden. Så kul, Milo var supertaggad och det var så härligt att få se honom snacka svenska med andra i sin ålder.

Efter skola och jobb drar vi ibland ned till stranden. En mysig avslutning på dagen, och en väldigt ovanlig avslutning på en arbetsdag. Man är inte direkt van ännu men det kanske kommer.

Kolla så många fina stora snäckor vi hittade! Hittade också välsvarvade bitar av snäckor som jag nu ska tillverka lite smycken av. Jag vill ha coola örhängen, Tony vill ha ett armband och jag så vill vi ha halsband allihopa. Spännande liten hobby. ☺️

Så glad att mitt Hickap paket kunde skickas hit till Spanien, dom har typ leverans överallt tror jag. Jag har kärat ned mig i det här märket fullständigt! Här har jag precis använt en av mina absoluta favoritprodukter!

Mudmask HÄR // Hela kitet med pensel, hårband och handdukar HÄR.

Jag beställde hela kitet. Då ingår ansiktshanddukar (du vet väl att du ska använda ansiktshanddukar för att hålla plitor och finnar borta), en mudmask pensel (tips: använd som foundationpensel), hårband och mudmask. Alltså denna är såååå bra! Så bra så jag smetade på Tonys ansikte här i morse. Den här masken rengör på djupet, den tar bort oljighet och så minskar den porerna. Ansiktet blir verkligen lent som en babystjärt alltså, helt otrolig känsla. Det är lite syra i den så den jobbar verkligen ordentligt med ansiktet. Känslan efteråt är verkligen amazing!

Tony tyckte det var superskönt och älskade också känslan efteråt, i morse sa han: ”Kan vi inte göra det här varje morgon?” Haha…. Så skönt var det! Man ska inte göra masken varje dag, men 1-2 dagar i veckan. Jag gjorde min igår, ska göra igen på Lördag morgon tänkte jag. Såååå härligt! Makeupen sitter som en smäck efteråt.

Nähe! Dags att fortsätta jobba här. Vi hörs lite senare.

Kram Nina

71
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
MH
MH
1 year ago

Härligt liv ni har, spännande att läsa hur ni har det. Rätt stor skillnad måste det ju va? Gäller att njuta och ta tillvara på livet.
Ha det fortsatt fint där i främmande land/MH Österlen

Img 2223.jpg

Nästa inlägg

Gratinerad Köttfärslimpa

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x