När man inte alls hatar terrakotta!

Goddagens ute i Fredagssverige!

Håller ni på och förbereder er för helgen? Så mysig känsla ju, jag älskar helg. Den är lika härlig här hos oss. Vi ska väl åka och köpa lite grejer inför helgen och så får vi inte glömma myrmedel. Vi har myror inne och dosorna som tar bort myror är slut.

Här har ni vår entré, när vi skrev på kontrakt på den här lägenheten så var det ju en jättemysig entré med lite korgmöbler och sånt. Trodde vi, det visade sig ju inte vara den lägenheten som fanns på bilderna. Detta är en likadan, absolut, men den är spegelvänd och den hade helt andra möbler. Dessutom fanns här ingenting t ex vid entren. Det är massa annat som också saknats som vi nu fått en del av. De har alltså köpt till sånt som vi saknade och faktiskt skrev på för. Första dagarna var ju kaos! Jag ville inte ens flytta in till en början, Tony var fly förbannad. Men, förmedlingen har varit väldigt tillmötesgående med oss. De kom t.o.m. hem till oss för att prata igenom saken. Där lovade de att åtgärda allt sånt som saknades. Sånt som dynor till loungegruppen på takterrassen, köksutrustning, utemöbler på baksidan osv. Dock så fick jag aldrig mina korgmöbler till framsidan, och eftersom vi hyr så kan jag ju kanske inte köpa störa möbler som vi sen inte kan frakta hem. Löser jag det? Tror det ska gå en lastbil som man kan köpa plats i härifrån till Sverige, så kommer jag köpa möbler också. Men så länge så får dessa två plaststolar som hör till utemöblerna på baksidan duga.

Vi sitter här på kvällen, i varsin stol med varsin telefon. Så säger vi något och kommenterar saker vi tittar på och sådär. Som två panchisar. Riktigt mysigt. Ska köpa värmeljus också och tända i de små gula lyktorna, värmeljus utan doft är typ svårt att hitta nämligen.

Grannarna mittemot (spanska) sitter också ute, dom med sin lilla söta bichon hund som heter Coco. Jag är lite kär i den. Den bara skällde på oss i början men nu står den och viftar på svansen när vi kliver ur bilen. Kommer fram och hälsar och faktiskt så kommer den upp på vår altan på framsidan och hälsar. Får sån slut längtan efter Majlis då. Men hörni, hon har det toppen! Hon stortrivs hos familjen och dom skämmer bort henne med så mycket kärlek och kel.

Hörni, apropå bilderna här ovan. Terrakotta! Alltså man spydde ju nästan på färgen efter 90 talets galna terrakotta era. Men här, nej men jag har inga problem med det. Som att de hör till liksom. Konstigt det där!

Nej, dags att hoppa in i duschen. Vi ska träffa våra vänner ikväll och gå ut och käka en bit mat. Vill inte stressa innan, det värsta jag vet. Hoppas ni har en fantastisk fredag och att ni mår bra där inne i hjärtat.

Kram Nina

91
Subscribe
Notify of
guest

10 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Maria Kjellström
Maria Kjellström
1 year ago

Vi har ett supermedel mot myror. Är bofasta helt sedan 3 år i Estepona. Sålde allt i Sverige. Det heter KB nexa gel hormigas. En liten klick där myrorna verkar komma ifrån. Puts veck. Visste inte hur man la ut en bild på tuben🙂💕

niiinis
niiinis
Reply to  Maria Kjellström
1 year ago

Åh tack för tips! 🥰

Karin Lindberg
Karin Lindberg
1 year ago

Kolla med Therese på Diana Dominique Interiors ang. transport till/från SE. De har kört tidigare iaf. 👍

niiinis
niiinis
Reply to  Karin Lindberg
1 year ago

Tack! ❤️

Sofia
Sofia
1 year ago

Förlåt, men jag spyr fortfarande på terracotta. Utomhus ok, men inomhus nej, om det inte är lite mildare variant som det verkar vara i Pernilla Wahlgrens nya hus. Dessutom tycker jag det är väldigt opraktiskt och ser alltid lite dammigt ut. Inte hos dig dock som verkar vara en mer polerad variant.
Tror du lätt skulle kunna börja jobba som inredare eller styla bostäder inför försäljning. Spanjorernas inredningsstil är ju som att hoppa 30 år tillbaka i tiden plus lite extra röra 😂

niiinis
niiinis
Reply to  Sofia
1 year ago

Haha! Jag fattar verkligen för hemma spyr jag på den, men här är den som en naturlig del på något vis. Slår vad om att det dessutom kommer tillbaka som en trend. 😀🥰

Sofia
Sofia
1 year ago

Finns det inte någon motsvarande blocket i Spanien? Eller någon FB grupp typ ”svenskar i Marbella” där du kan efterlysa begagnade korg-/rottingfåtöljer?

niiinis
niiinis
Reply to  Sofia
1 year ago

Jo det gör det! Har försökt köpa en del där men inte fått något svar. 🥲

Malin
Malin
1 year ago

Finns vanliga värmeljus Open Cor alt Al Campo, brukar jag köpa i storpack

niiinis
niiinis
Reply to  Malin
1 year ago

Tack! ❤️

Fdafbcf1 f053 4d7c b030 c57ad3ae486d.jpg

Nästa inlägg

Urhärligt

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x